Čo je identita v SQL?
Čo je identita v SQL?

Video: Čo je identita v SQL?

Video: Čo je identita v SQL?
Video: Простое и глубокое введение в Самоисследование от Шри Муджи 2024, Smieť
Anonim

SQL Server Identita . Identita stĺpec tabuľky je stĺpec, ktorého hodnota sa automaticky zvyšuje. Hodnota v an identity stĺpec je vytvorený serverom. Používateľ vo všeobecnosti nemôže vložiť hodnotu do súboru identity stĺpec. Identita stĺpec možno použiť na jedinečnú identifikáciu riadkov v tabuľke.

Čo je to identita na serveri SQL Server?

A SQL Server IDENTITY stĺpec je špeciálny typ stĺpca, ktorý sa používa na automatické generovanie kľúčových hodnôt na základe poskytnutého zdroja (počiatočného bodu) a prírastku. SQL Server nám poskytuje množstvo funkcií, ktoré pracujú s IDENTITA stĺpec.

Po druhé, čo je to hodnota identity? An identity stĺpec je stĺpec (známy aj ako pole) v databázovej tabuľke, ktorý sa skladá z hodnoty generované databázou. Je to podobné ako pole AutoNumber v Microsoft Access alebo sekvencia v Oracle. V Microsoft SQL Server máte možnosti pre obe východiskové hodnoty (počínajúc hodnotu ) a prírastok.

Čo je vloženie identity v SQL?

T- SQL SET Identity_insert SET Identity_insert - dovoliť byť vložené explicitné hodnoty do identity stĺpec tabuľky. The IDENTITY_INSERT príkaz musí byť nastavený na ON vložiť explicitná hodnota pre identity stĺpec.

Čo je to semeno identity?

Ak áno, znamená to, že pri vkladaní záznamov sa im priraďuje prírastok identity v jeho identity pole (zvyčajne primárny kľúč). The semeno identity odkazuje na číslo, ktorým pole začína. Ďalší záznam, ktorý zadáte, bude mať príponu identity z 2

Odporúča: