Môžete sledovať svoj Fitbit Alta?
Môžete sledovať svoj Fitbit Alta?

Video: Môžete sledovať svoj Fitbit Alta?

Video: Môžete sledovať svoj Fitbit Alta?
Video: TICWATCH PRO 5 Review: The BEST Wear OS Watch Yet?! // A Complete Guide 2024, Smieť
Anonim

Použite Váš iPhone do Sledujte to Dole. Môžeš použite Nájsť môj iPhone do trať dole tvoj nesprávne umiestnený iPhone, ale čo zariadenia Bluetooth, ktoré neponúkajú a podobná vlastnosť, ako váš Fitbit ? Môžete sledovať že dolu tiež s a pomoc z tvoj iPhone a a málo šťastia. Áno, našiel som môj Fitbit , ale vôbec nie tam, kde som očakával.

Tiež viete, môžete nájsť Fitbit Alta?

Pomocou signálu Bluetooth vysielaného z vášho Fitbit a Find My Fitbit aplikácia vypočíta približnú vzdialenosť od vy tvojmu Fitbit . Vidieť svoje stratené Fitbit tracker v blízkosti v aplikácii. Klepnite naň. Chodiť okolo.

Tiež, ako ďaleko sa môže váš Fitbit synchronizovať? Na počítačoch so systémom Windows 10 s portom USB môžete môcť automaticky synchronizácia zariadenia v tvoj dom alebo iný bezprostredný priestor (asi 20 stôp): Zapojte dongle, ktorý bol dodaný v krabici tvoj zariadenie. V Fitbit v aplikácii, klepnite na kartu Dnes > tvoj profilový obrázok.

Jednoducho, existuje spôsob, ako sledovať stratený fitbit Alta?

Použite Bluetooth- sledovanie aplikácia Aplikácie ako Find My Fitbit ( k dispozícii pre iPhone aj Android), Fitbit Finder (iba iOS) a Bluetooth Finder (Android) sú aplikácie, ktoré využívajú signál Bluetooth z vášho zariadenia Fitbit pomôcť ti lokalizovať to. ( Tam sú ostatné v Apple App Store a Google Play Store.)

Funguje moja aplikácia Fitbit?

Aplikácia Find My Fitbit je k dispozícii pre iOS a Android.

Odporúča: