Aká je výhoda Retina displeja na MacBooku Pro?
Aká je výhoda Retina displeja na MacBooku Pro?

Video: Aká je výhoda Retina displeja na MacBooku Pro?

Video: Aká je výhoda Retina displeja na MacBooku Pro?
Video: фишки Mac OS о которых ты не знал 2024, Smieť
Anonim

Ľudské oko dokáže rozpoznať pixely s hustotou približne 300 pixelov na palec. The Retina displej používa hustotu pixelov 326, čo Apple tvrdí, že pixely sú neviditeľné pre takmer všetkých používateľov. Výsledkom je kvalitnejší obraz s plynulými čiarami, ľahšie čitateľný text a celkovo vyššie rozlíšenie.

Následne sa možno spýtať, oplatí sa sietnicový displej MacBooku Pro?

V podstate ide o kvalitnú obrazovku s vysokým rozlíšením displej . Zlepšené rozlíšenie znižuje nielen námahu vašich očí, ale aj hardvér Apple vkladá do Retina displej modely ich produktov sú ešte lepšie ako ich Retina náprotivky. The MacBook Pro je toho skvelým príkladom.

Tiež viete, je veľký rozdiel medzi displejom sietnice a normálnym? Tam sú notebooky a smartfóny k dispozícii ktoré majú vyššie rozlíšenie obrazovky ako Retinadispleje . Kým Retina displeje sa meria podľa hustoty pixelov a rozlíšenia obrazovky, skutočne záleží na tom, ako sa vám obrazovka javí. Retina displeje produkovať veľmi crispimages at normálne pozorovacie vzdialenosti.

Okrem toho, aký je rozdiel medzi displejom sietnice a normálnym MacBookom Pro?

MacBook Pro s Retina stojí za ďalších 100 dolárov. Pre rekapituláciu: 13-palcový MacBook Pro s Retina displej športové dvojnásobné rozlíšenie obrazovky v porovnaní s jeho Retina -less bratia, novší (a oveľa lepší) procesor, je o niečo viac ako pol kila ľahší, má rýchly SSD disk a je vybavený portom HDMI.

Majú všetky MacBooky Pro sietnicový displej?

Vyberte O tomto Macu z Apple Ponuka. Ak ty mať a Retina displej , povie to hneď vedľa názvu modelu Macu, ktorý ste mať . Teraz ty mať kliknite na Systémovú správu a potom kliknite na Grafika/ Displeje na bočnom paneli a pozrite sa do časti „Farebný LCD“v hlavnom okne, aby ste zistili, či je Retina alebo nie.

Odporúča: