Čo je lepšie Samsung S9 alebo Note 9?
Čo je lepšie Samsung S9 alebo Note 9?

Video: Čo je lepšie Samsung S9 alebo Note 9?

Video: Čo je lepšie Samsung S9 alebo Note 9?
Video: 📱 SAMSUNG GALAXY NOTE 9: Je to nejlepší smartphone? | #WRTECH (CZ Recenze/Review) 2024, Smieť
Anonim

The Galaxy Note 9 má väčší displej ako Galaxy S9 a S9 Plus. The Galaxy Note 9 má 6,4-palcový quad-HD Super Amoled displej, zatiaľ čo Galaxy S9 a S9 Navyše ponúka menšie 5,8-palcové a 6,2-palcové obrazovky.

Podobne sa môžete pýtať, čo je lepšie Galaxy S9 alebo Note 9?

Ako také sú rozdiely opäť jemné, ale GalaxyNote 9 má výrazne hranatejší dizajn, ako aj slot na kartu amicroSD, ktorý podporuje 512 GB karty. S9 Plus je obmedzený na 256 GB. Ale zďaleka najväčší rozdiel je Galaxy Note 9 SPen.

Následne je otázkou, ktorý telefón je lepší ako Note 9? Pokiaľ ide o kvalitu zobrazenia, oba telefóny sú vynikajúce. The Poznámka 10 Plus vám dáva viac screenreal estate (aj keď celkové rozmery sú podobné Poznámka 9 ), vďaka 6,8-palcovému displeju Infinity Odisplay od okraja po okraj, s prednou kamerou integrovanou v hornej časti obrazovky.

Aký je teda rozdiel medzi Note 9 a S9?

Galaxy S9+ je bude predať Poznámka9 , a to vedie k jednoduchej rovnici: je takmer identická s Poznámka , ale je podstatne menej nákladné. Jeho obrazovka a batéria sú o niečo menšie a chýba mu S Pen, ale inak je identické v každodenné použitie.

Čím je Note 9 výnimočný?

Avšak v Galaxii Poznámka 9 , pero S-Pen podporuje Bluetooth, čo mu umožňuje ovládať vybrané funkcie mobilného telefónu, ako je fotoaparát, YouTube atď., spolu s bežnými funkciami atramentu.

Odporúča: