Podporuje AWS databázu Oracle?
Podporuje AWS databázu Oracle?

Video: Podporuje AWS databázu Oracle?

Video: Podporuje AWS databázu Oracle?
Video: AWS - RDS - Базы Данных SQL 2024, Smieť
Anonim

Amazon webové služby podporuje databázy Oracle a ponúka podnikom množstvo riešení na migráciu a nasadenie ich podnikových aplikácií na AWS oblak.

Otázkou tiež je, či Amazon používa databázu Oracle?

Amazon áno nie používať Oracle Cloud, podľa môjho najlepšieho vedomia. Amazon už predtým používa Oracle DB , údajne vo výške 60 miliónov dolárov v licenčných a podporných poplatkoch v roku 2016, ale plánuje úplne odísť Oracle softvér začiatkom roku 2020.

Okrem vyššie uvedeného, podporuje Oracle repliku čítania v AWS? Od dnešného dňa služba Amazon Relational Database Service (RDS) pre Oracle podporuje Read Replicas s Active Data Guard. The Prečítajte si Repliky môže tiež poskytnúť ďalšiu úroveň dostupnosti tým, že vám umožní propagovať danú položku prečítať repliku ako nová samostatná databáza, v prípade zlyhania primárnej inštancie DB.

Prečo je teda cloud Oracle lepší ako AWS?

Oracle spolieha na svoje oblak na špičkových technológiách, vďaka čomu je oveľa rýchlejší a výkonnejší než svoje konkurenčné riešenia, najmä pokiaľ ide o aplikácie s vysokou kapacitou. Niektorí z jeho fanúšikov sa dokonca domnievajú, že Oracle Cloud je štyri až päťkrát rýchlejší než AWS . Jednoduché prispôsobenie.

Akú databázu používa Google?

Spanner je globálne distribuovaný systém správy relačných databáz (RDBMS) od spoločnosti Google, ktorý je nástupcom BigTable.

Odporúča: