Podporuje AWS RDS Oracle RAC?
Podporuje AWS RDS Oracle RAC?

Video: Podporuje AWS RDS Oracle RAC?

Video: Podporuje AWS RDS Oracle RAC?
Video: Введение в веб-сервисы Amazon, Лев Жадановский 2024, Apríl
Anonim

Otázka: Je Podpora Oracle RAC na Amazon RDS ? nie, RAC momentálne nie je podporované.

Podporuje AWS Oracle RAC?

Samostatne riadený Oracle RAC na Amazon EC2. Teraz môžete nasadiť škálovateľné Oracle Skutočné aplikačné klastre ( RAC ) na Amazon EC2 pomocou nedávno zverejneného tutoriálu a Amazon Machine Images (AMI). AWS Trhovisko. Pridanie uzla do Oracle RAC cluster na Amazon EC2 je také jednoduché ako niekoľko volaní a príkazov API.

aké typy licencií sú dostupné na AWS RDS pre Oracle DB engine? Môžete bežať Amazon RDS pre Oracle pod dvoma rôznymi udeľovanie licencií modely – “ Licencia Zahrnuté“a „Prineste si vlastné- Licencia (BYOL)“. V Licencia Zahrnutý“servisný model, nemusíte ho kupovať samostatne Oracle licencie ; a Oracle Databázový softvér bol licencovaný spoločnosťou AWS.

Po druhé, podporuje Azure Oracle RAC?

Vysoká dostupnosť a možnosti obnovy po havárii Povoliť Oracle Skutočné aplikačné klastre ( RAC ) v Azure použitím Azure VMWare Solution alebo FlashGrid SkyCluster.

Beží RDS na ec2?

RDS je Databáza ako služba (DBaaS), ktorá automaticky konfiguruje a udržiava vaše databázy v cloude AWS. Používateľ má v porovnaní s konkrétnymi konfiguráciami obmedzené možnosti beh MySQL priamo na Elastic Compute Cloud ( EC2 ). Pri používaní existujú určité kompromisy RDS.

Odporúča: