Čo je to detský záznam?
Čo je to detský záznam?

Video: Čo je to detský záznam?

Video: Čo je to detský záznam?
Video: Co je to lék – NEZkreslená věda I 2024, Smieť
Anonim

Vzťah jeden k jednému (1:1) znamená, že existuje jeden záznam dieťaťa pre každého jednotlivého rodiča záznam . Každý študent (existujúci v rodičovskom formulári) by na začiatku zápisu predložil iba jeden lekársky formulár (ktorý by existoval v dieťa formulár).

Následne si možno položiť otázku, čo je to vzťah rodič dieťa v databáze?

Dieťa stoly a rodič tabuľky sú normálne databázy tabuľky, ale sú prepojené spôsobom, ktorý popisuje a rodič – vzťah dieťaťa . Zvyčajne sa používa na určenie, kde hodnota jednej tabuľky odkazuje na hodnotu v inej tabuľke (zvyčajne primárny kľúč inej tabuľky). Predstavte si napríklad spravodajský článok.

Tiež viete, čo je detská entita? Detské entity . Niekedy, an Entity životný cyklus je úplne závislý od iného Entita . Toto nazývame a Detská entita . Je to silný vzťah: Detská entita má význam iba v kontexte svojho rodiča a nemôže existovať mimo neho. Ak Rodič Entita prestáva existovať, Detská entita sa tiež vymaže.

Otázkou tiež je, čo je podriadená tabuľka SQL?

CUDZÍ KĽÚČ je pole (alebo zbierka polí) v jednom tabuľky ktorý odkazuje na PRIMÁRNY KĽÚČ v inom tabuľky . The tabuľky obsahujúci cudzí kľúč sa nazýva detský stôl , a tabuľky obsahujúci kandidátsky kľúč sa nazýva referenčný alebo nadradený tabuľky.

Aký je názov nadradenej tabuľky, ktorá je vytvorená?

Cudzí kľúč je spôsob, ako vynútiť referenčnú integritu vo vašej databáze SQL Server. Cudzí kľúč znamená, že hodnoty sú v jednom tabuľky sa musí objaviť aj v inom tabuľky . Odkazovaný tabuľky sa nazýva rodičovská tabuľka kým tabuľky s cudzím kľúčom sa nazýva dieťa tabuľky.

Odporúča: