Aký bol detský sen Billa Gatesa?
Aký bol detský sen Billa Gatesa?

Video: Aký bol detský sen Billa Gatesa?

Video: Aký bol detský sen Billa Gatesa?
Video: Bill Gates Wasn't Worried About Burnout In 1984 – Here's Why 2024, Apríl
Anonim

Bill bol väčšinou bezcieľny počas svojich vysokoškolských rokov. A keď boli v roku 1975 uvedené na trh nové technológie, rozhodol sa vynechať a nasledovať svoje sen začal podnikať so svojím kamarátom zo strednej školy Paulom Allenom a tým podnikaním bol Microsoft.

Aké bolo potom detstvo Billa Gatesa?

Gates bol narodený William Henry Gates III dňa 28. októbra 1955 v Seattli, Washington. Gates vyrastal v rodine z vyššej strednej triedy so svojou staršou sestrou Kristianne a mladšou sestrou Libby. Bola atletickou, odchádzajúcou študentkou na Washingtonskej univerzite, aktívne sa zapájala do študentských záležitostí a vedenia.

Následne je otázkou, aké príležitosti mal Bill Gates vyrastať? Bill Gates je technológ, obchodný líder a filantrop. On vyrásť v Seattli, Washington, s úžasnou a podporujúcou rodinou, ktorá v jeho ranom veku povzbudila záujem o počítače. Odišiel z vysokej školy, aby založil Microsoft so svojím priateľom z detstva Paulom Allenom.

Následne si možno položiť otázku, ako Bill Gates dosiahol americký sen?

Bill bol jedným zo zakladateľov spoločnosti Microsoft, nadnárodnej technologickej spoločnosti, ktorá sa rozbehla ako búrka. Bill Gates dosiahol americký sen presadzovaním svojej myšlienky zlepšiť osobné počítače. Bill sa narodil 28. októbra 1955 v Seattli v štáte Washington do bohatej rodiny.

Čo ovplyvnilo Billa Gatesa?

Muž lepšie známy ako Ed Roberts vyvinul a predával MITS Altair 8800 v 70. rokoch. Súprava na zostavenie sa ovládala pomocou spínačov a nemala žiadny displej inšpirovaný Gatesom a kamarát z detstva Paul Allen, aby založili Microsoft v roku 1975 po tom, čo o ňom videli článok v Popular Mechanics.

Odporúča: