Obsah:

Ako vypnem cloudovú reláciu iLok?
Ako vypnem cloudovú reláciu iLok?

Video: Ako vypnem cloudovú reláciu iLok?

Video: Ako vypnem cloudovú reláciu iLok?
Video: НОЧЬ С ДЕМОНОМ В КВАРТИРЕ ЧАСТЬ 2 2024, Smieť
Anonim

- Kliknite na "Súbor" na panel s ponukami a vyberte možnosť „Zavrieť Cloudová relácia “z rozbaľovacej ponuky. Zobrazí sa stránka úspechu, ktorá potvrdí, že všetky vaše licencie sú teraz deaktivované.

Ako v tomto ohľade odstránim cloud iLok?

Prejdite do softvéru správcu licencií a nájdite svoju licenciu PT. Kliknite naň pravým tlačidlom a vyberte deaktivovať možnosť. Dokončite túto operáciu a vaša licencia bude uložená späť na váš účet. Potom si môžete vybrať aktívne to na fyzickej ilok.

Okrem toho, ako otvorím cloudovú reláciu iLok? Otvorené a Cloudová relácia z iLok Správca licencií Kliknite na „Súbor“na paneli s ponukami a vyberte „ Otvorte Cloud Session .“Po dokončení kliknite po výzve na „OK“. Upozorňujeme, že všetky sú k dispozícii iLok Cloud licencie budú aktivované vo vašom účte.

Tiež viete, ako vypnem iLok?

Deaktivácia licencií na vašom počítači

  1. Otvorte správcu licencií iLok.
  2. Prihláste sa do svojho účtu iLok.
  3. V ľavom stĺpci vyberte počítač alebo iLok, na ktorom existuje softvérová licencia.
  4. Kliknite pravým tlačidlom myši na príslušnú licenciu a vyberte možnosť Deaktivovať.
  5. Kliknutím na tlačidlo OK potvrďte deaktiváciu.

Čo je cloudová relácia iLok?

The iLok Cloud umožňuje iLok Cloud -umožňuje autorizáciu softvéru akoukoľvek kompatibilnou licenciou umiestnenou v užívateľskej licencii iLok Účet (nie je potrebný fyzický iLok USB alebo strojové licencovanie). Táto funkcia vyžaduje, aby bol počítač počas používania nepretržite pripojený k internetu.

Odporúča: