Čo je denník toku AWS?
Čo je denník toku AWS?

Video: Čo je denník toku AWS?

Video: Čo je denník toku AWS?
Video: Суп на Всю Семью из Огромной Рыбьей ГОЛОВЫ! БОРЩ в КАЗАНЕ! 2024, Smieť
Anonim

Kindle. RSS. VPC Záznamy toku je funkcia, ktorá vám umožňuje zachytiť informácie o prevádzke IP smerujúcej do a zo sieťových rozhraní vo vašom VPC. Prietokový denník údaje môžu byť zverejnené na Amazon CloudWatch Denníky alebo Amazon S3. Po vytvorení a prietokový denník , môžete získať a zobraziť jeho údaje vo vybranom cieli.

Podobne je položená otázka, ako zobrazím denníky toku AWS VPC?

Povolenie Protokoly toku VPC Nový Záznamy toku sa objaví v Záznamy toku kartu z VPC prístrojová doska. The Záznamy toku sú uložené do log skupiny v Protokoly CloudWatch . The log skupina sa vytvorí približne 15 minút po vytvorení novej Prietokový denník . Môžete sa k nim dostať cez Protokoly CloudWatch prístrojová doska.

Niekto sa môže tiež opýtať, čo je CloudTrail? AWS CloudTrail je služba, ktorá umožňuje správu, dodržiavanie, prevádzkový audit a audit rizík vášho účtu AWS. CloudTrail poskytuje históriu udalostí aktivity vášho účtu AWS vrátane akcií vykonaných prostredníctvom konzoly AWS Management Console, AWS SDK, nástrojov príkazového riadka a ďalších služieb AWS.

Podobne sa môžete opýtať, ako môžem filtrovať denníky toku VPC?

Kliknite na položku Vaše VPC v ponuke vľavo. Vyberte LinuxAcademy VPC . Vyberte Záznamy toku tab.

Kliknite na položku Vytvoriť protokol toku a nastavte nasledujúce hodnoty:

  1. Filter: Všetky.
  2. Cieľ: Odoslať do skupiny S3.
  3. S3 bucket ARN: Prilepte S3 bucket ARN, ktorý ste predtým skopírovali.

Čo je AWS Eni?

AWS Elastic Network Interface je jednoducho virtuálne rozhranie, ktoré možno pripojiť k inštancii vo virtuálnom privátnom cloude (VPC).

Odporúča: