Môžeme integrovať Python s C #?
Môžeme integrovať Python s C #?

Video: Môžeme integrovať Python s C #?

Video: Môžeme integrovať Python s C #?
Video: Кто же такие Венецианцы на самом деле и откуда у них взялся сильнейший флот средневековья? 2024, Smieť
Anonim

The Python - C -API je chrbtovou kosťou štandardu Python tlmočník (známy aj ako CPython). Použitím toto API je možné napísať Python rozširujúci modul v C a C ++. Je zrejmé, že tieto rozširujúce moduly môcť , na základe jazykovej kompatibility zavolajte akúkoľvek funkciu napísanú v C alebo C ++.

Ak to vezmeme do úvahy, môže Python spustiť kód C?

vy môcť volať kompilovaný C modul od Python , ale Python tlmočník môcť neinterpretovať C zdroj kód . Takže musíte presne definovať, čo máte na mysli pod pojmom „ behať “a „v“. Ak myslíš behať a C zdroj kód súbor, vy môcť 't.

ako implementujete program v Pythone? Ak chcete spustiť Python na svojom počítači, postupujte podľa nasledujúcich krokov.

  1. Stiahnite si Thonny IDE.
  2. Spustite inštalačný program a nainštalujte Thonny do svojho počítača.
  3. Prejdite na Súbor > Nový. Potom súbor uložte pomocou. rozšírenie py.
  4. Napíšte kód Pythonu do súboru a uložte ho.
  5. Potom prejdite na Spustiť > Spustiť aktuálny skript alebo jednoducho kliknite na F5 a spustite ho.

Môžu tiež Python a C++ spolupracovať?

Python niekedy sa nazýva „jazyk lepidla“, pretože je navrhnutý tak, aby bol kombinované s C a C++. Preto kombinovanie Python s C++ je to najlogickejšie opatrenie robiť . Ako fakt, veľký starosta vecí v Python sú interne kódované v C alebo C++.

Sú knižnice Pythonu napísané v C?

Najpopulárnejšia implementácia Python je CPython, čo je napísané v C - čo znamená, že tlmočník je napísané v C . Inak povedané, tým písanie C kódu, môžete rozšíriť samotný CPython, čo vám umožní robiť veci, ako je pridanie nového druhu objektu.

Odporúča: