Obsah:

S čím Google Authenticator pracuje?
S čím Google Authenticator pracuje?

Video: S čím Google Authenticator pracuje?

Video: S čím Google Authenticator pracuje?
Video: Google Authenticator двухфакторная аутентификация аккаунта и её настройка 2024, Septembra
Anonim

Google Authenticator je bezplatná bezpečnostná aplikácia, ktorá dokáže chrániť vaše účty pred krádežou hesla. Je ľahké ho nastaviť a dá sa použiť v procese nazývanom dvojfaktorová autentifikácia (2FA), ktorý ponúka obľúbené služby ako Gmail, Facebook, Twitter, Instagram a ďalšie.

Na čo teda možno použiť aplikáciu Google Authenticator?

Google Authenticator je založený na softvéri autentifikátor ktorá implementuje služby dvojstupňového overovania pomocou časovo založeného algoritmu jednorazového hesla (TOTP; špecifikovaný v RFC 6238) a algoritmu jednorazového hesla založeného na HMAC (HOTP; špecifikovaného v RFC 4226), na overovanie používateľov mobilných aplikácií Google.

Následne je otázkou, ako prenesiem svoj Google Authenticator z jedného telefónu do druhého? Krok Jeden : Inštalácia Google Authenticator na a nové zariadenie. Jednoducho nainštalujte a aplikácia od theGoogle Obchod Play ako ktorýkoľvek iný iné aplikácie. Druhý krok: Choďte do a webovú stránku verifikácie v dvoch krokoch a kliknite Pohybujte sa do iný telefón . Vyberte Android z a zoznam a kliknite na Pokračovať.

Ako môžem použiť aplikáciu Google Authenticator na svojom počítači?

Nastavte aplikáciu Google Authenticator

  1. Stiahnite si a nainštalujte aplikáciu Google Authenticator do svojho telefónu.
  2. Udeľte aplikácii povolenia, ktoré požaduje.
  3. Navštívte túto stránku na svojom počítači a vyberte možnosť Začať.
  4. Vyberte Alternatívny druhý krok a aplikáciu Authenticator.
  5. Vyberte položku Nastavenie a postupujte podľa pokynov sprievodcu.

Ako získam tajný kľúč aplikácie Google Authenticator?

V poli „Zadajte svoje kľúč , zadajte SecretKey z obrazovky Clio Two-Factor Setup a potom klepnite na tlačidlo „Pridať“. Či ste pridali a Google Authenticator účtu pomocou metódy čiarového kódu alebo manuálnej metódy, GoogleAuthenticator vám poskytne 6-miestny číselný kód, ktorý je generované každú minútu.

Odporúča: