Kde je inštalačný adresár Eclipse v systéme Windows?
Kde je inštalačný adresár Eclipse v systéme Windows?

Video: Kde je inštalačný adresár Eclipse v systéme Windows?

Video: Kde je inštalačný adresár Eclipse v systéme Windows?
Video: Начало работы с QLC+ Управление цветомузыкой с компьютера. Как управлять светом. 2024, Smieť
Anonim

Predvolená hodnota <MyEclipse inštalačný priečinok > je C:UsersAppDataLocalMyEclipse 2017. Bude obsahovať spustiteľný súbor MyEclipse a všetky zatmenie a zásuvné moduly MyEclipse so súvisiacimi priečinky . Niektoré ďalšie súbory a priečinky budú vytvorené v predvolených umiestneniach (hoci niektoré nemožno zmeniť).

Okrem toho, ako zistím, či je Eclipse nainštalovaný v systéme Windows?

Stlačením Ctrl + Alt + Del otvoríte Windows Správca úloh a prepnite sa na kartu procesy. 32-bitové programy by mali byť označené *32. Otvorené zatmenie.

Podobne, kde nájdem súbory Eclipse? Stlačte súčasne klávesy "Ctrl, " "Shift" a "R" na klávesnici. Otvorí sa vyskakovacie okno a môžete zadať názov súboru súbor želáte si Nájsť . Eclipse používa inteligentné párovanie. Akonáhle sa zhoduje s súbor , stačí stlačiť „Enter“. Toto je najrýchlejšie spôsob, ako nájsť súbory akéhokoľvek typu, vrátane Java a PHP súbory.

Otázkou tiež je, ako zistím, či je nainštalovaný Eclipse?

Prvým spôsobom je použitie aplikácie About Eclipse odkaz, ktorý nájdete v ponuke Pomocník. Otvorené Eclipse . Prejdite na Pomocník=>O aplikácii Eclipse . Eclipse zobrazí kontextové okno, ako je uvedené nižšie, kde budete môcť skontrolovať verzia Eclipse používate.

Funguje Eclipse v systéme Windows 10?

zatmenie nebeží ďalej windows 10.

Odporúča: