Čo je to Upsert dotaz?
Čo je to Upsert dotaz?

Video: Čo je to Upsert dotaz?

Video: Čo je to Upsert dotaz?
Video: El Chombo - Dame Tu Cosita feat. Cutty Ranks (Official Video) [Ultra Records] 2024, Smieť
Anonim

Z Wikipédie, voľnej encyklopédie. Systém správy relačných databáz používa SQL MERGE (tiež nazývaný upsert ) príkazy na VLOŽENIE nových záznamov alebo AKTUALIZÁCIU existujúcich záznamov v závislosti od toho, či sa podmienka zhoduje. Oficiálne bol predstavený v štandarde SQL:2003 a rozšírený v štandarde SQL:2008.

Tiež viete, čo znamená Upsert?

upsert . Sloveso. (jednoduchý prítomný v jednotnom čísle v tretej osobe upserts , prítomné príčastie pobúrenie , jednoduché minulé a minulé príčastie upserted) (výpočet, databáza) Na vloženie riadkov do databázovej tabuľky, ak robiť ešte neexistujú, alebo ich aktualizujte, ak existujú robiť.

aký je rozdiel medzi Upsert a update? Upsert : Pomocou operácie vloženia nakladača údajov vložíte a aktualizovať operácia do aktualizovať záznamy. Teraz Upsert je prísť na obrázok, aby úplne vyplnil obe vložky a aktualizovať operácií. Existujúce záznamy budú aktualizované a vložia sa nové záznamy.

Čo je teda operácia Upsert?

upsert (množné číslo upserts ) (výpočtová technika, databázy) An prevádzka ktorý vloží riadky do databázovej tabuľky, ak ešte neexistujú, alebo ich aktualizuje, ak existujú.

Aký je rozdiel medzi insertom a Upsert v Salesforce?

In upsert prevádzka Salesforce interne overí údaje na základe ID objektu alebo externého ID. takže, upsert trvá trochu dlhšie ako vložiť alebo aktualizovať. Pomocou upsert operáciu, môžete buď vložiť alebo aktualizovať existujúci záznam v rámci jedného hovoru.

Odporúča: