Je aplikácia Wanelo skutočná?
Je aplikácia Wanelo skutočná?

Video: Je aplikácia Wanelo skutočná?

Video: Je aplikácia Wanelo skutočná?
Video: Why I Wonolo 2024, Marec
Anonim

Áno mám to rád. Nekupujete od Wanelo , pošle vás na stránku (ktorá je bezpečná a schválená), kde bol produkt nájdený. Môžete si napríklad uložiť podprsenku z Victorias secret a keď na ňu kliknete, aby ste si ju kúpili, dostanete sa do internetového obchodu Victorias secret. V skutočnosti nenakupujete zo stránky.

Vzhľadom na to, je aplikácia Wanelo legitímna?

Nie je to podvod, len si musíte dávať pozor, čo kupujete. Je to niečo ako eBay, ale wanelo je zbierka tisícov obchodov. Len si prečítajte recenzie a buďte opatrní.

Okrem toho, čo je aplikácia Wanelo? Wanelo . Wanelo („wah-nee-loh“, od Want, Need, Love) je digitálne nákupné centrum, kde ľudia môžu objavovať a kupovať produkty na internete. Stránka obsahuje viac ako 12 miliónov produktov uverejnených používateľmi z viac ako 300 000 obchodov vrátane veľkých značiek a nezávislých predajcov, ako sú tí, ktorí sa nachádzajú na Etsy.

Sú teda produkty na Wanelo skutočné?

Wanelo je vyraďovacia aplikácia. Predáva sa prostredníctvom nezávislých predajcov. Väčšina ich vecí pochádza z Číny s vysokými nákladmi na dopravu a manipuláciu, ktorá trvá viac ako mesiac. Majú zľavy za lacné ceny a majú aj najdrahšie kvalitnejšie falzifikáty.

Čo je Wanelo a ako funguje?

Wanelo („wah-nee-loh“) je stránka na nakupovanie sociálnych médií, ktorá umožňuje spotrebiteľom nakupovať produkty online. Stránka funguje ako „digitálne nákupné centrum“. Ak chcete konkurovať veľkým značkám a zvýšiť svoj predaj, určite si to vyskúšajte Wanelo .com.

Odporúča: