Ako dostanem aplikácie na svoj kamienok?
Ako dostanem aplikácie na svoj kamienok?

Video: Ako dostanem aplikácie na svoj kamienok?

Video: Ako dostanem aplikácie na svoj kamienok?
Video: Find or install your apps 2024, Smieť
Anonim

VIDEO

Okrem toho, môžem stále získať aplikácie Pebble?

Oficiálne Pebble podporu pre vašu Pebble inteligentné hodinky skončili 30. júna aplikácie obchod zatvorený, rozpoznávanie hlasu sa pokazilo a mobil aplikácie aktualizácie a oveľa viac funkcií sú minulosťou. Ak však vy stále chcete použiť svoje Pebble a užite si mnohé funkcie, ktoré vám teraz chýbajú môcť.

Okrem toho, je Pebble Watch mŕtvy? Pebble , jeden z najznámejších inteligentné hodinky značky, je mŕtvy . Klebety o zániku spoločnosti sa šíria odkedy The Information minulý týždeň informovalo o potenciálnom odkúpení spoločnosti Fitbit.

Podobne, ako pridám ciferníky do svojho Pebble?

Inštalácia zvyk Ciferník od an Android Zariadenie Najjednoduchší spôsob Inštalácia ciferníky od an Android zariadenie je používať Pebble aplikácie. sledovať aplikácie“vám to umožňuje Inštalácia rôzne tváre do vášho zariadenia. Stačí otvoriť „ sledovať aplikácie“a potom klepnite na „získať sledovať apps” na spustenie databázy.

Prečo sa pebble zastavil?

Kickstarter miláčik Pebble vypnutý po kúpe za 40 miliónov dolárov. Výrobca inteligentných hodiniek Pebble predal spoločnosti Fitbit v rámci dohody, ktorá ju opúšťa vypínať všetku výrobu, vrátenie peňazí podporovateľom Kickstarter a varovanie súčasných vlastníkov, že ich hodinky môžu niekedy v budúcnosti prestať fungovať.

Odporúča: