Je rádio Makita vodotesné?
Je rádio Makita vodotesné?

Video: Je rádio Makita vodotesné?

Video: Je rádio Makita vodotesné?
Video: DMR108 - How to pair your Bluetooth radio 2024, Smieť
Anonim

Len si pamätajte, že je vodeodolný , nie vodeodolný . Priložený AC adaptér na stenu môže byť uložený v priestore pre batérie, keď sa nepoužíva. Presne sa tam zmestí s 18V LXT vysokokapacitnou batériou.

Ľudia sa tiež pýtajú, ktoré rádio Makita je najlepšie?

Makita XRM04B - ? Najvyššie Ohodnotené Jobsite Rádio Makita robí. ? Makita XRM04B bol najvyššie hodnotené ako bezdrôtové rádio že Makita vyrába a je to jeden z modelov, ktorý má aj niektoré z najlepšie Vlastnosti. ?XRM04B je kompatibilný s Bluetooth a má slušnú výdrž, 20 hodín s 5,0 Ah batériou.

Následne je otázkou, či je Makita Bluetooth rádio DAB? The Makita Pracovné miesto DMR112 Rádio má zabudované DAB (a DAB +) ako aj Bluetooth . Toto rádio sa zapojí do elektrickej siete alebo môže byť napájaný lítium-iónovými batériami LXT alebo CXT. Keď máte nainštalovanú 18V batériu, získate výkon 4,9 wattu x2 z dvoch 89 mm reproduktorov.

Vyrobí Makita v tejto súvislosti rádiovú nabíjačku?

The rádio môže byť napájaný Makita 9,6V – 18V vysúvacie batérie a batérie v tvare pod, vrátane až 16 hodín prevádzky s rýchlonabíjacou 18V lítium-iónovou batériou LXT® (predáva sa samostatne). LXRM03B je navrhnutý tak, aby obstál v náročných podmienkach na pracovisku.

Aká batéria je vložená do rádia Makita?

Napájanie pochádza buď z Makita LXT 14,4V alebo 18V Li-ion nasúvacej batérie alebo CXT 10,8V Li-ion batéria . Sieťový adaptér umožňuje pripojenie do 230V AC zásuvky.

Odporúča: