Aká je teplota Cputina?
Aká je teplota Cputina?

Video: Aká je teplota Cputina?

Video: Aká je teplota Cputina?
Video: Урок 114 (осн). Удельная теплота сгорания топлива. КПД нагревателя 2024, Smieť
Anonim

CPUTIN znamená index teploty CPU. Je to snímač základnej dosky, ktorý sníma tepl celého CPU. Kým Core tepl je snímač na samotnom procesore.

Týmto spôsobom, čo je Systin temp?

CPUTIN je CPU teplota index, AUXTIN je pomocný teplota index a SYSTIN je systém teplota index. AUXTIN je napájací zdroj teplota senzor a SYSTIN meria základnú dosku teplota . Core teplota sa líši od CPUTIN, pretože číta zo snímača na vašom CPU.

Možno sa tiež opýtať, čo je tmpin3 HWMonitor? V CPUID je senzor HWmonitor ktorý sa zobrazuje pod senzormi základnej dosky. Volá sa to " TMPIN3 "a zatiaľ čo ostatné mobo senzory zostávajú pod 60c, tento sa môže dostať na približne 63c, zatiaľ čo v prime95 a 68 pri 100% zaťažení CPU aj GPU (GPU pri ~75c)

Okrem toho, čo je Auxtin temp?

AUXTIN = Pomocný Teplota Index. SYSTIN = Systém Teplota Index. CPUTIN sa líši od CoreTemp. CoreTemp je snímač na procesore, zatiaľ čo CPUTIN je CPU základnej dosky tepl senzor. AUXTIN je napájací zdroj tepl snímač, ak existuje.

Čo je Tmpin?

Pomoc: TMPIN sú zvyčajne zásuvka CPU, priemerná teplota základnej dosky a teplota Northbridge. Niekedy sú však uvedené v rôznych objednávkach pre rôzne základné dosky.

Odporúča: