Používa iCloud AWS?
Používa iCloud AWS?

Video: Používa iCloud AWS?

Video: Používa iCloud AWS?
Video: How to Install Facebook App on iPhone 2024, Smieť
Anonim

Priemysel: Cloud computing

Tiež viete, beží iCloud na AWS?

Teraz CNBC uvádza, že Apple verejne nepovedal, že sa na to spolieha AWS pre viac ako iCloud . Apple je zďaleka nie jediná spoločnosť behať časti svojho cloudu na serveroch Amazon.

Tiež, aký je rozdiel medzi iCloud a cloud? Zatiaľ čo iCloud je skladovacia služba, iCloud Drive je verzia Dropboxu od Apple. to je oblak -založené, vďaka čomu je zdieľanie všetkých údajov na disku oveľa jednoduchšie. Používateľom tiež umožňuje synchronizovať obsah medzi zariadení.

Používa teda iCloud cloud Google?

Apple potvrdil, že to používa Google verejnosti zamračiť sa uchovávať údaje pre ňu iCloud služby minulý mesiac spustili svoju najnovšiu verziu Sprievodcu zabezpečením systému iOS, ako zistila CNBC. Apple mal predtým použité systémy vzdialeného ukladania údajov poskytované spoločnosťou Amazon Web Services a Microsoft Azure.

Má Apple vlastný cloud?

v súčasnosti Apple spolieha na kombináciu svoje vlastné dátové centrá a siete tretích strán na doručovanie obsahu a oblak platformy. Apple hosťuje rôzne komponenty iCloud v službách Amazon Web Services, Microsoft Azure a Google Cloud Plošina.

Odporúča: