Obsah:

Čo je to databázový programátor v laravel?
Čo je to databázový programátor v laravel?

Video: Čo je to databázový programátor v laravel?

Video: Čo je to databázový programátor v laravel?
Video: Прикрепление записей Laravel Eloquent и Neo4j — Изучение Laravel, Matt Stauffer & Zuzana Kunckova 2024, Smieť
Anonim

Laravel zahŕňa jednoduchú metódu siatie tvoj databázy s testovacími údajmi pomocou tried semien. Všetky triedy semien sú uložené v databázy /seeds adresár. Z tejto triedy môžete použiť metódu volania na spustenie iných seedových tried, čo vám umožní ovládať siatie objednať.

Čo teda znamená nasadenie databázy?

Nasadenie databázy je počiatočné siatie z a databázy s údajmi. Nasadzovanie databázy je proces, v ktorom je počiatočný súbor údajov je poskytnuté a databázy keď to je sa inštaluje. Údaje môžu byť fiktívne údaje alebo potrebné údaje, ako napríklad počiatočný účet správcu.

Tiež, čo je migrácia a siatie? Úvod Migrácia a siatie Migrácie sú ako riadenie verzií pre vašu databázu, čo vášmu tímu umožňuje jednoducho upravovať a zdieľať databázovú schému aplikácie. Migrácie sa zvyčajne spárujú s nástrojom na tvorbu schém Laravel, aby sa ľahko vytvorila schéma databázy vašej aplikácie.

Keď to vezmete do úvahy, ako používate sejací stroj?

Ako používať záhradný sejací stroj

  1. Krok 1 – Výber semien. Pred použitím záhradnej sejačky nesmiete semená nikdy namočiť.
  2. Krok 2 – Výber platní so semenami. Záhradná sejačka potrebuje správnu osivovú dosku v závislosti od toho, akú zeleninu by ste chceli zasadiť.
  3. Krok 3 – Použitie sejačky na siatie semien.
  4. Krok 4 – Použitie sejačky na hnojenie plodín.

Ako môžem spustiť továreň v Laravel?

Komu použitie definované továreň (buď z vašich testov alebo semien), my použitie a továreň funkcia poskytovaná laravel . // vytvorte používateľa a uložte ho do databázy $user = továreň (AppUser::class)->create(); Tým sa vytvorí jeden používateľ. Ak chcete vytvoriť veľa používateľov, stačí zadať druhý parameter továreň funkciu.

Odporúča: