Čo je menu a typy menu v systéme Android?
Čo je menu a typy menu v systéme Android?

Video: Čo je menu a typy menu v systéme Android?

Video: Čo je menu a typy menu v systéme Android?
Video: ЛЮБОВЬ С ДОСТАВКОЙ НА ДОМ (2020). Романтическая комедия. Хит 2024, Smieť
Anonim

Sú tam tri typy ponúk v systéme Android : kontextové okno, kontextové okno a možnosti. Každý z nich má špecifický prípad použitia a kód, ktorý s ním súvisí. Ak sa chcete dozvedieť, ako ich používať, čítajte ďalej. Každý Ponuka musí mať súvisiaci súbor XML, ktorý definuje jeho rozloženie.

Čo sú v tejto súvislosti ponuky v systéme Android?

Android Možnosť Menu sú primárne menu z Android . Môžu byť použité na nastavenie, vyhľadávanie, mazanie položky atď. Tu nafúkneme Ponuka volaním metódy inflate() triedy MenuInflater. Ak chcete vykonať spracovanie udalostí na Ponuka položky, musíte prepísať metódu onOptionsItemSelected() triedy Activity.

Okrem toho, čo je rozbaľovacia ponuka systému Android? The Rozšírené menu The rozbaľovacie menu (označované aj ako možnosti Ponuka ) je a Ponuka ktorý je prístupný používateľovi z displeja zariadenia a umožňuje vývojárovi zahrnúť ďalšie možnosti aplikácie okrem tých, ktoré sú zahrnuté v používateľskom rozhraní aplikácie.

Tu, aké je menu?

A Ponuka je sada možností ponúkaných používateľovi počítačovej aplikácie s cieľom pomôcť používateľovi nájsť informácie alebo vykonať funkciu programu. Menu sú bežné v grafických používateľských rozhraniach (GUI), ako sú Windows alebo Mac OS.

Čo je kontextové menu v systéme Android?

In Android , Vyskakovacie menu zobrazuje a zoznam položiek v spôsobe objaviť sa okno, ktoré je ukotvené k výhľadu. The vyskakovacie menu sa objaví pod pohľadom, ak je tam miestnosť, alebo nad pohľadom v prípade, že tam nie je miesto a automaticky sa zatvorí, keď sa dotkneme zvonku objaviť sa.

Odporúča: