Čo je zlúčenie v režime dlhodobého spánku?
Čo je zlúčenie v režime dlhodobého spánku?

Video: Čo je zlúčenie v režime dlhodobého spánku?

Video: Čo je zlúčenie v režime dlhodobého spánku?
Video: Difference between update vs merge in Hibernate Example |Hibernate merge() vs. update() 2024, Smieť
Anonim

Ako vieme, že update() a zlúčiť () metódy v hibernovať sa používajú na konverziu objektu, ktorý je v oddelenom stave, do stavu perzistencie. Zlúčiť v takom prípade by sa mal použiť. Zlúči zmeny oddeleného objektu s objektom v relácii, ak existuje.

Aký je potom rozdiel medzi zlúčením a uložením alebo aktualizáciou v režime dlhodobého spánku?

Ak používate uložiť alebo aktualizovať , uložený objekt MUSÍ byť pripojený k relácii. Hibernácia stará sa o SPÚŠŤANIE údaje vhodné hibernovať objekt pripojený k relácii a uloží údaje. Jediná nevýhoda používania ZLÚČIŤ je, že odovzdaný objekt neodráža zmenené informácie.

Následne je otázkou, čo je Evict v hibernácii? vysťahovať () Ak chcete odpojiť objekt z pamäte cache relácie, hibernovať poskytuje vysťahovať () metóda. Po odpojení objektu z relácie sa žiadna zmena objektu nezachová. Pridružené objekty budú tiež odpojené, ak je priradenie mapované pomocou cascade=" vysťahovať ".

Tiež je potrebné vedieť, ako funguje aktualizácia hibernácie?

aktualizovať () aktualizovať () metóda aktualizácie entita pre pretrvávanie pomocou identifikátora oddeleného objektu alebo novej inštancie entity vytvorenej s existujúcim identifikátorom. Ak je objekt už v relácii s rovnakým identifikátorom, vyvolá výnimku.

Čo robí zlúčenie EntityManager?

The EntityManager . zlúčiť () prevádzka je zvyknutá zlúčiť zmeny vykonané na oddelenom objekte do kontextu perzistencie. zlúčiť robí neaktualizuje objekt priamo do databázy, ale zlúči zmeny do kontextu perzistencie (transakcie).

Odporúča: