Aká je prípona súboru pre e-mail programu Outlook?
Aká je prípona súboru pre e-mail programu Outlook?

Video: Aká je prípona súboru pre e-mail programu Outlook?

Video: Aká je prípona súboru pre e-mail programu Outlook?
Video: Полное руководство по Google Forms - универсальный инструмент для опросов и сбора данных онлайн! 2024, Apríl
Anonim

EML, skratka pre elektronický pošty alebo email , je a rozšírenie súboru pre emailová správa uložené do a súbor na internete Formát správy protokol predelektronický pošty správy. Je to štandard formát používa spoločnosť Microsoft Outlook Express ako aj niektoré iné email programy.

Tiež viete, čo je rozšírenie pre e-mail programu Outlook?

Outlook Dátové súbory (.pst) obsahujú vaše- pošty správy, kalendáre, kontakty, úlohy a poznámky. Musíte použiť Outlook pracovať s položkami v súbore.pst. Keď archivujete Outlook informácie, položky sú uložené v súboroch.pst.

Okrem toho, čo je súbor. NST? An súbor NST je úložisko súbor vytvoril Outlook Connector pre IBM Lotus Domino, doplnok pre MicrosoftOutlook, ktorý používateľom umožňuje pristupovať k Lotus Notes cez Outlook. Obsahuje správy Notes a ďalšie údaje na prístup offline, ktoré sú uložené lokálne vo vašom počítači.

Aká je prípona súboru, ktorú používa program Outlook Express na lokálne ukladanie e-mailov?

Správy v každom Outlook Express zložky sú uložené v dvoch súbory , a *.idx súbor a *.dbx súbor , vo vašom systéme. Vo WinXP, Win2K a Win2K3, Outlook Express užívateľ súbory (. DBX a. WAB) sú štandardne označené ako skryté. Kliknite na " Obchod Priečinok". Tlačidlo " Obchod Otvorí sa okno Location“.

Ako pridám rozšírenie v programe Outlook?

  1. V ponuke Nástroje kliknite na položku Centrum dôveryhodnosti a potom kliknite na položku Doplnky.
  2. V poli Doplnky identifikujte doplnok, ktorý chcete povoliť alebo zakázať, a poznačte si typ doplnku, ktorý sa nachádza v stĺpci Typ.
  3. V poli Spravovať vyberte typ doplnku a potom kliknite na tlačidlo Prejsť.

Odporúča: