Obsah:

Kde je nástroj na skvapalnenie vo Photoshope CC?
Kde je nástroj na skvapalnenie vo Photoshope CC?

Video: Kde je nástroj na skvapalnenie vo Photoshope CC?

Video: Kde je nástroj na skvapalnenie vo Photoshope CC?
Video: ЛЮБОВЬ С ДОСТАВКОЙ НА ДОМ (2020). Романтическая комедия. Хит 2024, Smieť
Anonim

Otvorte obrázok v Photoshop s jednou alebo viacerými tvárami. Kliknite na „Filtrovať“a potom vyberte „ Skvapalniť ” na otvorenie dialógového okna. Vyberte „Tvár“ nástroj na paneli nástrojov. Môžete tiež stlačiť „A“na klávesnici.

Podobne, kde je nástroj na skvapalnenie v aplikácii Illustrator?

Rôzne Skvapalniť nástroje sú dostupné podržaním tlačidla myši na predvolenom výbere, Šírka nástroj . Ak nástroje používate často, potiahnite na šípku na konci nástrojov a uvoľnite, keď uvidíte tip na odtrhnutie. Potom môžete nástroje umiestniť kdekoľvek vo vašej pracovnej oblasti.

Následne je otázkou, či je v Illustratore nástroj deformácie? In Ilustrátor CS5, Warp nástroje sú v a rovnaké miesto, ale teraz pod ním a nová šírka nástroj . Stačí kliknúť a podržať a šírka nástroj na zobrazenie rozbaľovacej ponuky a sedem nástrojov na skvapalnenie. Potom uvoľnite myš nástroj chcete použiť. Alebo jednoducho použite a pre prístup klávesovou skratkou Shift + R a základné Warp nástroj.

Okrem toho, ako skvapalňujete obrázok?

Skreslenie obrazu

  1. Vyberte vrstvu, ktorú chcete deformovať.
  2. Vyberte možnosť Filter > Skvapalniť.
  3. Zmrazte oblasti obrazu, ktoré nechcete meniť.
  4. Vyberte niektorý z nástrojov na skvapalnenie na skreslenie náhľadu.
  5. Po zdeformovaní obrázka ukážky môžete:
  6. Vykonajte jeden z nasledujúcich krokov:

Ako používate nástroj šírka v aplikácii Illustrator?

Komu použitie a Nástroj na šírku aplikácie Illustrator , vyberte tlačidlo na paneli s nástrojmi alebo podržte Shift+W. Na úpravu šírka ťahu, kliknite a podržte ľubovoľný bod pozdĺž dráhy ťahu. Tým sa vytvorí a šírka bod. Potiahnutím nahor alebo nadol za tieto body rozšírte alebo stiahnite daný segment zdvihu.

Odporúča: