Obsah:

Ako skontrolujem svoje inteligentné predplatené číslo?
Ako skontrolujem svoje inteligentné predplatené číslo?

Video: Ako skontrolujem svoje inteligentné predplatené číslo?

Video: Ako skontrolujem svoje inteligentné predplatené číslo?
Video: 🚀 AMAZON 2.0 je späť! - INTERNETOVÝ OBCHOD do 6 hodín - 2. časť 2024, Apríl
Anonim

Po prihlásení prepojte svoj Inteligentný alebo TNT mobile číslo tvojmu Môj Smart účtu. Po prepojení vyberte svoju predplatené číslo z 'Vaše Inteligentný Účty“a potom kliknite na „Telefón a SIM“v časti „Služby účtu“zapnuté a Menu. Vyberte „Stav karty hovorov a SMS“a zadajte svoju kartu číslo podľa a pokyny, potom kliknite na' Skontrolujte '.

Ako zistím svoje inteligentné číslo?

Prejdite do časti Nastavenia > Informácie o telefóne/zariadení > Stav. Mohli by ste vidieť číslo uvedené tu. Ak nie, klepnutím na stav SIM otvoríte ďalšiu ponuku. Prejdite trochu nižšie a mali by ste vidieť tvoje číslo uvedené v môj telefón číslo.

Podobne, ako zistíte svoje vlastné číslo? Na iných telefónoch s Androidom možno budete môcť nájdite svoje číslo v aplikácii Nastavenia, ale nie je vždy uvedená. Hľadať ponuku O telefóne alebo O zariadení a s tým, hľadať Postavenie. V ponuke Stav by ste mali pozri Telefón číslo.

Tiež je potrebné vedieť, ako zistím telefónne číslo SIM karty?

Ak chcete skontrolovať číslo svojho mobilného telefónu v Idea SIM, vytočte nižšie uvedené kódy USSD:

  1. DIAL: *131*1#
  2. Kontrola čísla nápadu: *789#
  3. *100#
  4. *1#
  5. *131*1#
  6. *147*2*3# (NAVRHNUTÉ POUŽÍVATEĽOM – krížová kontrola pred použitím)
  7. *147*8*2#
  8. *147*1*3#

Čo je inteligentné číslo?

A inteligentné číslo je akýkoľvek syntetický jedinečný identifikátor, ktorý poskytuje dodatočné informácie o identifikovanej entite. The inteligentné číslo je koncepčne podobný asuperkey, ako je definovaný v relačnom modeli organizácie databáz, ale je určený na informovanie koncových používateľov o stave účtov.

Odporúča: