Ako bezpečné je AWS Cognito?
Ako bezpečné je AWS Cognito?

Video: Ako bezpečné je AWS Cognito?

Video: Ako bezpečné je AWS Cognito?
Video: Разросшийся Гипонихий. Провожу Эксперимент. Рисую флористику.Педикюр. 2024, Smieť
Anonim

Amazon Cognito podporuje viacfaktorovú autentifikáciu a šifrovanie dát v pokoji a počas prenosu. Amazon Cognito vyhovuje HIPAA a vyhovuje PCI DSS, SOC, ISO/IEC 27001, ISO/IEC 27017, ISO/IEC 27018 a ISO 9001. Amazon Cognito poskytuje riešenia na riadenie prístupu k backendovým zdrojom z vašej aplikácie.

Tiež je potrebné vedieť, čo robí AWS Cognito?

Amazon Cognito je jednoduchá služba na synchronizáciu identity používateľa a údajov, ktorá vám pomôže bezpečne spravovať a synchronizovať údaje aplikácií pre vašich používateľov na ich mobilných zariadeniach. Amazon Cognito je dostupné pre všetkých AWS zákazníkov. Viac sa dozviete na aws . amazonka .com/ kognito.

kto používa AWS Cognito? Údajne 85 spoločností použite Amazon Cognito vo svojich technologických balíkoch vrátane Sendhelper Pte Ltd, Strain Merchant a ChromaDex.

Okrem toho, je AWS Cognito zadarmo?

The Cognito Vaša funkcia Pole používateľov má a zadarmo úroveň 50 000 MAU pre používateľov, ktorí sa prihlásia priamo do Cognito Pool používateľov a 50 MAU pre používateľov federovaných prostredníctvom poskytovateľov identity založených na SAML 2.0.

Ako Cognito ukladá heslá?

Keď sa zaregistrujete, Obchody Cognito soľ a overovač pre heslo ste sa prihlásili s. Cognito nie obchod tvoj heslo v tvare, v akom ste ho zadali, ale iba soľ a overovač. Keď použijete kód uvedený nižšie, Cognito používa Secure Remote heslo protokol, aby sa zhodoval s overovateľom uložené interne.

Odporúča: