Obsah:

Čo je mriežka Kendo v MVC?
Čo je mriežka Kendo v MVC?

Video: Čo je mriežka Kendo v MVC?

Video: Čo je mriežka Kendo v MVC?
Video: Вентиляция в хрущевке. Как сделать? Переделка хрущевки от А до Я. #31 2024, Smieť
Anonim

Mriežka Prehľad HtmlHelper

Telerik UI Grid HtmlHelper pre ASP. NET MVC je obal na strane servera pre server Kendo UI Grid widget. The Mriežka je výkonný ovládací prvok na zobrazenie údajov v tabuľkovom formáte. The Mriežka podporuje viazanie údajov na lokálne a vzdialené súbory údajov pomocou Používateľské rozhranie Kendo pre jQuery Dátový zdroj komponent.

Tiež viete, čo je mriežka Kendo?

Popis. The Mriežka používateľského rozhrania Kendo je výkonný widget, ktorý vám umožňuje vizualizovať a upravovať údaje prostredníctvom reprezentácie v tabuľke. Poskytuje množstvo možností, ako prezentovať a vykonávať operácie nad základnými údajmi, ako je stránkovanie, triedenie, filtrovanie, zoskupovanie, úpravy atď.

Po druhé, je Kendo grid zadarmo? Telerik Používateľské rozhranie Kendo Jadro je zadarmo a open-source (Apache 2.0) verzie Používateľské rozhranie Kendo . Používateľské rozhranie Kendo Core možno použiť v open source a komerčných projektoch, ktoré nevyžadujú špecializovanú podporu alebo pokročilé widgety, ako je editor, graf, mriežka , plánovač a ďalšie. Tu máte prístup k verejnému úložisku github.

Podobne sa kladie otázka, ako používať Kendo UI v ASP NET MVC?

Keď používate miniaplikáciu Kendo UI prostredníctvom inicializácie obalu na strane servera MVC:

  1. Otvorte ~/Views/Home/Index. cshtml alebo, ak používate ASPX, index.
  2. Pridajte HtmlHelper mriežky používateľského rozhrania Kendo.
  3. Otvorte HomeController.
  4. Stlačte CTRL+F5 na zostavenie a spustenie aplikácie.

Je Kendo Japonec?

? kendō, lit. "cesta meča", "cesta meča" alebo "cesta meča") je tradičný japončina bojové umenie, ktoré pochádza zo šermu (kenjutsu) a používa bambusové meče (shinai) a ochranné brnenie (bōgu). Dnes sa vo vnútri široko praktizuje Japonsko a mnoho ďalších národov po celom svete.

Odporúča: