Ako obnovím fotografie z Photo Booth na mojom Macu?
Ako obnovím fotografie z Photo Booth na mojom Macu?

Video: Ako obnovím fotografie z Photo Booth na mojom Macu?

Video: Ako obnovím fotografie z Photo Booth na mojom Macu?
Video: Я работаю в Страшном музее для Богатых и Знаменитых. Страшные истории. Ужасы. 2024, Smieť
Anonim

Zapnuté váš Mac pracovnej ploche, presuňte kurzor na ľavý horný panel > Prejsť > Počítač > Macintosh HD > Používatelia >( Váš používateľské meno) > Obrázky . Tu nájdete Photo Booth Knižnica. Kliknite naň pravým tlačidlom myši > Zobraziť obsah balíka > Obrázky, v tento priečinok, môžete nájsť tvoje obrázky alebo videá.

Okrem toho, ako obnovím odstránené fotografie z Photo Booth na mojom Macu?

Kroky k zotaviť sa náhodne vymazaná PhotoBooth súbory: Krok 1: Nainštalujte a spustite Remo Zotaviť sa pre Mac na tvojom Mac stroj a vyberte Zotaviť sa Súbory“z hlavnej obrazovky. Krok 2: Vyberte Hlasitosť z požadovaného miesta obnoviť súbory, ktoré sa nachádzajú náhodne vymazané od vás a kliknutím na „Ďalej“spustíte proces skenovania.

ako získam prístup k aplikácii Photo Booth na svojom počítači Mac? Najjednoduchšie spôsob prístupu a Foto búdka obrázok súbory je z Mac OS X Finder, pretože sa nachádzajú v dome používateľa Obrázky adresár v balíku súbor : Otvorte nové okno Finder a prejdite do domovského adresára súčasných používateľov, potom otvorte „ Obrázky “priečinok.

Vzhľadom na to, ako môžem obnoviť fotografie z fotografickej kabíny?

Spustite softvér, na hlavnej obrazovke nájdete dve možnosti. Kliknite na " Obnova stratených fotografií “do obnoviť stratený /chýba fotografie od Foto búdka . Kliknite na " Obnova odstránených fotografií “do obnovené obrázky Photo Booth . Aplikácia zobrazuje všetky disky a zväzky pripojené k systému.

Kde sú uložené fotografie z Photo Booth?

Zakaždým, keď zachytíte a obrázok alebo video v Foto búdka , tie obrázky dostať uložené v špeciálnom Foto búdka Súbor knižnice uložené vo svojom vnútri Obrázky priečinok. Ak na to dvakrát kliknete Foto búdka Súbor knižnice sa načíta Foto búdka a zobrazte všetko, čo ste zachytili snímky v spodnej časti Foto búdka okno.

Odporúča: