Čo znamená Nielsen xAOC?
Čo znamená Nielsen xAOC?

Video: Čo znamená Nielsen xAOC?

Video: Čo znamená Nielsen xAOC?
Video: Annika Nielsen - bbw,ssbbw 2024, Smieť
Anonim

eXtended All Outlet Combinated

Ľudia sa tiež pýtajú, čo je súčasťou Nielsen xAOC?

xAOC . Jedna z dostupných geografických oblastí Nielsen , znamená „eXtended All Outlet Combined“. Zahŕňa tieto kanály: potraviny/potraviny, drogy, masoví obchodníci, Walmart, klubové obchody (BJ's a Sam's), Dollar Stores (Dollar General, Family Dollar, Fred's Dollar), Military DECA (komisári).

čo je ROM v maloobchode? Zostávajúci trh ( ROM ) Vytvoriť zostávajúci trh pre a maloobchodník , IRI a Nielsen zahŕňajú všetky konkurenčné obchody fyzicky umiestnené v rámci týchto hraníc predajcu obchodnú oblasť. Nielsen volá predajcu konkurenčný trh ROM (skratka pre „Zbytok trhu“).

Otázkou tiež je, čo je Nielsen IRI?

Nielsen , IRI a SPINS sú hlavnými poskytovateľmi syndikovaných trhových údajov pre odvetvie CPG. IRI / Nielsen a SPINS používajú štatistické projekcie a rôzne zdroje na vyúčtovanie „chýbajúcich“maloobchodníkov na úrovni trhu a národných agregátov.

Ako IRI zbiera údaje?

Produkty a publikácie. Infoscan - Každý týždeň doručí produkt niekoľko tisíc obchodov s potravinami, drogériou a obchodnými domami zhromaždené údaje pomocou ich skenerov. IRI triedi, analyzuje a overuje cenu a objem produktu a potom dodáva konečné informácie o predaji Infoscan svojim zákazníkom prostredníctvom pásky, disku alebo on-line služby.

Odporúča: