Čo je nástroj delphix?
Čo je nástroj delphix?

Video: Čo je nástroj delphix?

Video: Čo je nástroj delphix?
Video: 52: Anomaly - Star Trek Enterprise Season 3, Episode 2 2024, Smieť
Anonim

Delphix je softvér, ktorý beží ako VM na VMware. Delphix spravuje úložisko. Delphix vyzerá ako NAS do databázových klonov, ktoré používajú Delphix . Delphix načítava zmeny zo zdrojových databáz. Delphix sprístupní údaje zdrojovej databázy klonovaniu databáz cez NFS.

Okrem toho, na čo sa delphix používa?

Delphix je zvyčajne zvyknutý vytvárať neprodukčné prostredia z produkčných zdrojov. S Delphix poháňaná infraštruktúra, ktorú môžete: Povoliť vysokovýkonné virtualizované databázy pre vytváranie správ, vývoj a kontrolu kvality, čo zvyšuje produktivitu a znižuje prekážky v plánoch nasadenia.

Okrem toho, čo je maskovanie údajov delphix? The maskovanie schopnosť Delphix Dynamický Údaje Platforma predstavuje automatizovaný prístup k ochrane neprodukčných prostredí, nahrádzajúci dôverné informácie, ako sú rodné čísla, záznamy o pacientoch a informácie o kreditných kartách, fiktívnymi, no realistickými údajov.

Tiež je potrebné vedieť, čo je to virtualizácia údajov delphix?

Delphix virtualizuje databázy zdieľaním údajov blokuje vo všetkých prostrediach namiesto vytvárania a presúvania úplných fyzických kópií. Delphix je navrhnutý tak, aby znížil náklady údajov prístup a zlepšenie kvality a rýchlosti, čím sa eliminuje tento kompromis.

Čo sú nástroje na virtualizáciu údajov?

Virtualizácia dát poskytuje prístup k údajov pričom skrýva technické aspekty, ako je umiestnenie, štruktúra alebo prístupový jazyk. To umožňuje aplikáciám prístup údajov bez toho, aby ste museli vedieť, kde sídli.

Odporúča: