Kde sú uložené kontrolné body?
Kde sú uložené kontrolné body?

Video: Kde sú uložené kontrolné body?

Video: Kde sú uložené kontrolné body?
Video: How To Do SDXL LoRA Training On RunPod With Kohya SS GUI Trainer & Use LoRAs With Automatic1111 UI 2024, Smieť
Anonim

Predvolené umiestnenie pre ukladanie kontrolného bodu konfiguračné súbory sú: %systemroot%ProgramDataMicrosoftWindowsHyper-VSnapshots.

Vzhľadom na to, kde sú uložené kontrolné body hyper v?

V predvolenom nastavení je kontrolný bod súbory pre akúkoľvek danú Hyper - V virtuálny stroj uložené v podpriečinku Snímky v jeho primárnom priečinku. „Snímky“sú čo kontrolné body boli volané v starších verziách, ale názvy priečinkov a niektoré ďalšie prvky ešte neboli aktualizované, aby zodpovedali.

Podobne, chýba kontrolný bod, na ktorom sa predtým nachádzali cesty k disku Chýbajúce? The chýbajúce cesty k disku bývali umiestnené na : V:VMsFMCCIT04-VHDxFMCCIT04_C636626D-9072-4428-85FE-20ADB84A8392. avhdx.

Tiež, kde sú uložené snímky hyper V?

Hyper - V momentky sú uložené ako súbory AVHD(X) Spolu s rozlišovacím diskom, súbormi uloženého stavu VM (BIN a VSV) a snímka konfiguračný súbor (XML). AVHD(X) súbory sú uložené na rovnakom mieste ako pôvodný virtuálny pevný disk.

Čo používa produkčný kontrolný bod na vytvorenie lepšej zálohy, ktorá je bližšie k stavu systému pri vytvorení kontrolného bodu?

Predstavené so systémom Windows Server 2016 použitie VSS na uvoľnenie súboru systém , takže to môže vytvoriť lepšiu zálohu, ktorá je bližšie k stavu systému pri vytvorení kontrolného bodu . Kontrolné body výroby vyžadujú virtuálny počítač na spustenie z režimu offline štát obnoviť kontrolný bod.

Odporúča: