Oplatí sa stále kupovať iPhone 7?
Oplatí sa stále kupovať iPhone 7?

Video: Oplatí sa stále kupovať iPhone 7?

Video: Oplatí sa stále kupovať iPhone 7?
Video: Vyplatí se koupit starší iPhone? 2024, Smieť
Anonim

Odpoveď: Áno!

Ale ak hľadáte skvelé lacné zariadenie, ktoré vám umožní robiť to, čo potrebujete, iPhone 7 je bezpečná voľba. Ešte lepšiu hodnotu za svoje peniaze získate, ak budete nakupovať renovované!

Tiež viete, je iPhone 7 stále dobrý telefón?

The iPhone 7 je stále fantastický smartfón, ktorý stojí pevne tvárou v tvár svojim mladším, lesklejším súrodencom, a je to tak stále skvelé možnosť pre každého, kto lipne na iPhone 4, iPhone 5 a dokonca iPhone 6.

Oplatí sa kúpiť iPhone v roku 2019? Najlepší iPhone do kúpiť v roku 2019 bude 11 Pro / 11 Pro Max, ale ak hovoríte o najlepšej hodnote za peniaze iPhone , potom by ste mali ísť na iPhone XR. XR bude stále dostávať aktualizácie približne ďalšie 4 roky. Chcem povedať, že dostať XR nie je rozumnejšie a je úplne hodnotu peniaze.

Po druhé, je iPhone 7 dobrá kúpa v roku 2020?

Pozrite sa na Iphone 7 stále stojí za to nákup v roku 2020 . Má úžasný dizajn, dodáva sa v 6 rôznych farbách a je veľmi cenovo dostupný.

Je iPhone 7 plus v roku 2019 stále dobrý?

Aj keď je to tradičné iPhone dizajn vás neočarí 2019 , 7 Plus priniesol nový dotykový panel domovských tlačidiel bez pohyblivých častí a vodeodolný dizajn, ktorý vám dá pokoj. Je menej rozbitný a predchádzajúci iPhony.

Odporúča: