Obsah:

Ako zistím, či Redis beží?
Ako zistím, či Redis beží?

Video: Ako zistím, či Redis beží?

Video: Ako zistím, či Redis beží?
Video: ЛЮБОВЬ С ДОСТАВКОЙ НА ДОМ (2020). Романтическая комедия. Хит 2024, Apríl
Anonim

Skontrolujte, či Redis pracuje

Tento program sa nazýva redis -cli. Beh redis -cli, za ktorým nasleduje názov príkazu a jeho argumenty pošlú tento príkaz do Redis príklad beh na localhost na porte 6379. Môžete zmeniť hostiteľa a port, ktorý používa redis -cli, skúste použiť možnosť --help skontrolovať informácie o používaní.

Ako teda zistím, či Redis beží v systéme Windows?

Nainštalujte a otestujte Redis:

  1. Spustite nainštalovanú distribúciu z obchodu Windows Store a potom nainštalujte redis-server.
  2. Reštartujte server Redis, aby ste sa uistili, že je spustený: > služba sudo redis-server reštart.

Následne je otázkou, ako zobrazím denníky Redis? S predvolenou inštaláciou zo zdroja na Ubuntu 14.04, denník Redis súbory sú umiestnené na /var/ log /redis_6379. log . Komu vyhliadka posledných 10 riadkov: sudo tail /var/ log /redis_6379.

Následne sa možno spýtať, ako spustím Redis lokálne?

Komu spustiť Redis klient, otvorte terminál a zadajte príkaz redis -cli. Toto sa pripojí k vášmu miestne server a teraz môžete behať akýkoľvek príkaz. Vo vyššie uvedenom príklade sa pripájame k Redis server beh na miestne stroj a vykonať príkaz PING, ktorý skontroluje, či je server beh alebo nie.

Ako skontrolujem pamäť Redis?

Môžete zbierať všetky Pamäť údaje metrík využitia pre a Redis napríklad spustením „info Pamäť “. Niekedy, kedy Redis je nakonfigurovaný bez max Pamäť limit, Pamäť použitie nakoniec dosiahne systém Pamäť a server začne hádzať „Out of Pamäť “chyby.

Odporúča: