Obsah:

Čo je prehliadač Blockstack?
Čo je prehliadač Blockstack?

Video: Čo je prehliadač Blockstack?

Video: Čo je prehliadač Blockstack?
Video: Google Chrome: 1 - Čo je to webový prehliadač 2024, Apríl
Anonim

The Blockstack prehliadač je samo o sebe, jednoduchý DApp. Umožňuje vám: vytvoriť jednu alebo viac identít. odosielať a prijímať bitcoiny. spravovať ukladanie údajov vášho profilu a aplikácie.

Čo je teda Blockstack ID?

A Blockstack ID je decentralizovaná identity . Používaš tento singel identity na prihlásenie do decentralizovaných aplikácií (DApps), ktoré predstavujú Prihlásenie pomocou Blockstack tlačidlo. Slobodný identity poskytuje prístup k stovkám aplikácií.

Podobne, čo je blockstack coin? Definícia Blockstack Blockstack je nová decentralizovaná internetová platforma založená na blockchaine, kde používatelia úplne vlastnia a kontrolujú svoje údaje a sieťové aplikácie, ktoré môžu údaje využívať, sa spúšťajú lokálne v prehliadači používateľa. Na prístup ku všetkému stačí kompatibilný prehliadač Blockstack.

Ľudia sa tiež pýtajú, je Blockstack decentralizovaný?

Blockstack je open-source decentralizované výpočtovej platformy. Blockstack softvérové knižnice umožňujú vývojárom stavať decentralizované aplikácie. Blockstack poskytuje decentralizované protokoly na autentifikáciu, ukladanie údajov a distribúciu softvéru.

Ako vytvoríte decentralizovanú webovú stránku?

Ako vytvoriť decentralizovanú webovú stránku

  1. Prvý krok: Zaregistrujte sa a prihláste sa na dpage.io pomocou Blockstack. Keď navštívite https://dpage.io, prvá vec, ktorú si všimnete, je veľké tlačidlo „Prihlásiť sa pomocou Blockstack“.
  2. Druhý krok: Vytvorte si webovú stránku.
  3. Tretí krok: Zverejnite svoju stránku a zdieľajte odkaz so svetom.

Odporúča: