Obsah:

Čo je Citrix Receiver pre Windows?
Čo je Citrix Receiver pre Windows?

Video: Čo je Citrix Receiver pre Windows?

Video: Čo je Citrix Receiver pre Windows?
Video: WebiLunch: L’offre Citrix + Windows Virtual Desktop 2024, Apríl
Anonim

Prijímač Citrix je klient softvér to je potrebné na prístup k aplikáciám a úplným desktopom hostovaným na Citrix servery zo vzdialeného klientskeho zariadenia. Protokol HDX rozširuje tento postup tým, že poskytuje zážitok z vysokého rozlíšenia Windows aplikácie používateľom pracujúcim na mnohých z najznámejších zariadení.

Ako môžem týmto spôsobom používať Citrix Receiver pre Windows?

Bezpečné používateľské prostredie

  1. Nájdite inštalačný súbor Citrix Receiver for Windows (CitrixReceiver.exe).
  2. Dvojitým kliknutím na CitrixReceiver.exe spustíte inštalačný program.
  3. V sprievodcovi inštaláciou Enable Single Sign-on začiarknite políčko Enable Single Sign-on, aby ste nainštalovali Citrix Receiver pre Windows so zapnutou funkciou SSON.

Podobne je Citrix Receiver kompatibilný s Windows 10? Citrix Aplikácia Workspace je postavená na CitrixReceiver technológie a je úplne zaostalý kompatibilné so všetkým Citrix riešenia. Ďalšie informácie nájdete na stránke FAQ aplikácie Workspace. Windows 10 , 8.1, 7, 2008R2, tenký počítač rovnako Windows Server 2016, 2012 a 2012R2.

Jednoducho povedané, čo je Citrix Receiver a ako funguje?

Prijímač Citrix je klientsky komponent XenDesktop resp XenApp . Zariadenia s Prijímač nainštalované sú schopné pristupovať k plným desktopom cez XenDesktop alebo k jednotlivým aplikáciám cez XenApp z centralizovaného hostiteľa, ako je napríklad server alebo cloudová infraštruktúra.

Môžem odinštalovať Citrix Receiver?

Vyberte Odinštalovať a Program alebo otvorte Programy a funkcie. Nájdite Prijímač Citrix alebo Citrix Aplikácia OnlinePlugin v zozname nainštalovaných programov. Kliknite pravým tlačidlom myši na položku v zozname a vyberte Odinštalovať . Ak potrebujete preinštalovať Citrix , pokračujte na stiahnutie a inštaláciu Prijímač Citrix.

Odporúča: