Ako zastavím ladenie?
Ako zastavím ladenie?

Video: Ako zastavím ladenie?

Video: Ako zastavím ladenie?
Video: Jak seřídit motor křovinořezu KAXL KG580 2024, Apríl
Anonim

Kliknite Zastaviť ladenie na Debug menu do zastaviť spustenie cieľa a ukončenie cieľového procesu a všetkých jeho vlákien. Táto akcia vám umožní začať ladenie inú cieľovú aplikáciu. Tento príkaz je ekvivalentný stlačeniu klávesov SHIFT+F5 alebo kliknutiu na Zastavte ladenie (Shift+F5) () na paneli s nástrojmi.

Ako teda zastavím všetko ladenie?

Komu Zastavte ladenie Komu zastaviť a ladenie , použite č debugall alebo odladiť všetky príkazy. Overte, či boli ladenia vypnuté pomocou príkazu show ladenie . Pamätajte, že príkazy nie sú iba protokolovacia konzola a terminál žiadny monitor zabrániť výstup z výstupu na konzolu, resp. Aux orvty.

ako ukončíte debugger v Matlabe?

  1. Možnosť použiť klávesovú skratku ako "Shift+F5" na ukončenie režimu ladenia nie je dostupná vo verziách MATLAB Editor/Debugger pred R2007a.
  2. Ak chcete ukončiť režim ladenia, napíšte.
  3. v príkazovom okne MATLABu v režime ladenia. Prípadne v Editore/Debugger kliknite na tlačidlo Ukončiť režim ladenia na paneli nástrojov.

Ako teda zastavím ladenie vo Visual Studiu?

Prvý spôsob, ako zastaviť ladenie je s ' Zastaviť ladenie ' príkaz (; Shift + F5) z ' Debug ' panel nástrojov: Môžeme použiť aj ' Debug 'menu a výber' Zastaviť ladenie ': Poznač si to ladenie sa tiež zastaví, keď sa náš program skončí.

Čo znamená režim ladenia?

A menu ladenia alebo režim ladenia je používateľské rozhranie implementované v počítačovom programe, ktoré umožňuje používateľovi prezerať a/alebo manipulovať s vnútorným stavom programu za účelom ladenie.

Odporúča: