Ako sa dostanem k svojmu e-mailu Ivy Tech?
Ako sa dostanem k svojmu e-mailu Ivy Tech?

Video: Ako sa dostanem k svojmu e-mailu Ivy Tech?

Video: Ako sa dostanem k svojmu e-mailu Ivy Tech?
Video: How to stop screwing yourself over | Mel Robbins | TEDxSF 2024, Marec
Anonim

Každý študent dostane ivytech .edu email účtu. Kolégium vám oznámi dôležité dátumy a správy ivytech .edu email účtu. Po prihlásení do Moja Ivy , kliknite na ikonu „GMAIL“a skontrolujte svoju vysokú školu e-maily.

Podobne sa môžete opýtať, čo je e-mailová adresa Ivy Tech?

4. Zadajte svoje E-mailová adresa Ivy Tech ([e-mail chránený] ivytech .edu) a heslo.

Tiež, ako získam prepis Ivy Tech? Ak si chcete objednať prepis Ivy Tech, použite jeden z nasledujúcich spôsobov:

  1. Kliknite sem a požiadajte o prepis online.
  2. Formulár žiadosti o prepis Ivy Tech môžete vyplniť aj osobne. Formuláre sú k dispozícii na adrese uvedenej nižšie pod vaším kampusom. Počkajte jeden týždeň na spracovanie žiadostí o prepis.

Podobne sa pýtam, ako nájdem svoje študentské číslo Ivy Tech?

Stačí kliknúť na „Prvý používateľ“a vyplniť požadované informácie. Váš Identifikačné číslo študenta bude potrebné pri vytváraní vášho prihlasovacieho mena (môžete Nájsť tvoj Identifikačné číslo študenta na vašom akceptačnom liste). MyIvy je váš konečný zdroj pre všetkých Ivy Tech novinky a máte k nim prístup ešte predtým, ako sa zaregistrujete na svoje kurzy.

Ako sa pripojím k Ivy Tech WIFI?

Prehľadávať bezdrôtový siete dostupné z vášho zariadenia. Ak ste študent, vyberte IVYStudent. Keď sa zobrazí výzva na zadanie používateľského mena a hesla, zadajte svoje Ivy Tech používateľské meno (vaša e-mailová adresa bez @ ivytech .edu) a heslo. Ak ste vyučujúci alebo zamestnanci, vyberte IVYStaff.

Odporúča: