Ako zmením svoje heslo Ivy Tech?
Ako zmením svoje heslo Ivy Tech?

Video: Ako zmením svoje heslo Ivy Tech?

Video: Ako zmením svoje heslo Ivy Tech?
Video: Understanding Microsoft’s Network Stack with Hyper-V 2024, Marec
Anonim

1. Prejdite na stránku ivytech .edu a kliknite na tlačidlo Obnoviť heslo odkaz. 2. Kliknite na Súhlasím.

Ľudia sa tiež pýtajú, ako získam prístup k svojmu e-mailu Ivy Tech?

Študent E-mail Po prihlásení do My Ivy , kliknite na ikonu „GMAIL“a skontrolujte svoju vysokú školu e-maily . O novinkách, oznámeniach a dôležitých dátumoch sa môžete dozvedieť aj na karte Domov pod hlavičkou Osobné oznámenia.

Niekto sa môže tiež opýtať, ako získam neoficiálny prepis Ivy Tech? Poznámka: Neoficiálne prepisy sú bezplatné a dostupné prostredníctvom ivytech .edu. Ak čakáte na záverečné známky alebo titul zverejnený v tomto semestri, overte si na Campus Connect, že vaše známky a/alebo titul boli odoslané na váš neoficiálny prepis tam PRED požiadaním úradníka prepis.

Ako nájdem svoje číslo C Ivy Tech?

Stačí kliknúť na „Prvý používateľ“a vyplniť a požadované informácie. Váš Študentská karta číslo bude potrebné pri vytváraní tvoj prihláste sa (môžete nájsť svoje Študentská karta číslo na tvoj akceptačný list). MyIvy je tvoj konečný zdroj pre všetkých Ivy Tech novinky a máte k nim prístup ešte predtým, ako sa zaregistrujete tvoj triedy.

Ako sa pripojím k Ivy Tech WIFI?

Prehľadávať bezdrôtový siete dostupné z vášho zariadenia. Ak ste študent, vyberte IVYStudent. Keď sa zobrazí výzva na zadanie používateľského mena a hesla, zadajte svoje Ivy Tech používateľské meno (vaša e-mailová adresa bez @ ivytech .edu) a heslo. Ak ste vyučujúci alebo zamestnanci, vyberte IVYStaff.

Odporúča: