Koľko stojí oprava rozbitej obrazovky iPhone?
Koľko stojí oprava rozbitej obrazovky iPhone?

Video: Koľko stojí oprava rozbitej obrazovky iPhone?

Video: Koľko stojí oprava rozbitej obrazovky iPhone?
Video: Jak opravit rozbitý / prasklý display na mobilu 📱| kompletní DIY tutorial | android + ios | CZ/SK 🔥 2024, Smieť
Anonim

Apple účtuje stanovené poplatky za výmenu a rozbitá obrazovka iPhone , ktoré začínajú už na 29 dolároch, ak sú v rámci pokrytia AppleCare. Po záruke, výmena skla náklady na obrazovku 129 – 329 USD. Dodatočné opravy napríklad na vrstvu LCD alebo digitalizátora, náklady kdekoľvek od 149 do 599 dolárov.

V súvislosti s tým, koľko stojí oprava prasknutej obrazovky?

Takže jeden výmena rozbitej obrazovky na Galaxy S7 Edge bude náklady máte 208 dolárov. Ak máte Google Pixel, Google sa spároval s treťou stranou oprava reťazec uBreakiFix, ktorý ponúka možnosť návštevy opravy obrazoviek pre relatívne cenovo dostupné cena 129 dolárov za Pixel (129 dolárov vo Walmarte) a 149 dolárov za Pixel XL.

Môžete tiež opraviť prasknutú obrazovku iPhone? Získajte Apple oprava a obrazovke Apple bude prísť na pomoc a oprava tvoj prasknutá obrazovka , ale nebude robiť toto je zadarmo, aj ked vy sú stále v záručnej dobe, pretože na náhodné poškodenie sa nevzťahuje štandardná záruka.

Chcete tiež vedieť, koľko stojí oprava obrazovky iPhone 11?

Práve teraz si Apple účtuje 199 dolárov za výmenu iPhone 11 displej, 279 USD na výmenu iPhone 11 Profesionálny displej a 329 USD na výmenu iPhone 11 Displej Pro Max. S plánom AppleCare+ to môžete znížiť na 29 dolárov, ale plán bude náklady dostanete 199 USD vopred alebo 9,99 USD mesačne počas dvoch rokov (240 USD).

Koľko stojí oprava vadného iPhonu?

The priemerné náklady na iPhone oprava obrazovky, oprava skla a výmena LCD priemer medzi 80 a 130 dolármi, keď ho vezmete do opravovne tretej strany. Opravárenské centrum Apple začína na 129 dolároch iPhone 5 a 6, až do výšky 329 USD za nový iPhone XS Max.

Odporúča: