Je VSCode súčasťou Visual Studia?
Je VSCode súčasťou Visual Studia?

Video: Je VSCode súčasťou Visual Studia?

Video: Je VSCode súčasťou Visual Studia?
Video: Create Your First PHP Project using XAMPP and Visual Studio Code 2021 2024, Apríl
Anonim

Vizuálne štúdio (bezplatná komunitná edícia – od roku 2015) je zjednodušenou verziou plnej verzie a nahrádza tieto samostatné expresné vydania používané pred rokom 2015. Visual StudioCode ( VSCode ) je multiplatformový (Linux, Mac OS, Windows) editor, ktorý je možné rozšíriť pomocou doplnkov podľa vašich potrieb.

Len tak, je kód Visual Studio zadarmo?

Kód Visual Studio je zdroj- kód editor vyvinutý spoločnosťou Microsoft pre Windows, Linux a macOS. Zdroj kód je zadarmo a open source a uvoľnené pod permisívnou licenciou MIT. Kompilované binárne súbory sú freeware a zadarmo na súkromné alebo komerčné použitie.

Podobne je Visual Studio Open Source? spoločnosti Microsoft Vizuálne štúdio Kód je výborným editorom nielen pre webových vývojárov, ale aj pre iných programátorov. Vďaka svojim vlastnostiam je považovaný za jeden z najlepších opensource editory kódu. Áno, je to jeden z mnohých opensource produkty od spoločnosti Microsoft. The zdroj kód VSCode je otvorené získané pod licenciou MIT.

Tiež viete, je VSCode IDE?

1 odpoveď. Aby ste pochopili prečo VsCode nie je IDE , musíte najprv pochopiť rozdiel medzi an IDE a editor kódu. Na základe tohto zdroja, An IDE nie je len nástroj, kde kód píšete, ale môžete ho aj skompilovať a ladiť. Na druhej strane textové editory majú tendenciu uprednostňovať širší prístup.

Je VSCode postavený na elektróne?

Samotný editor používa verziu Monaco, ktorá sa nachádza vo Visual Studio Online, spolu s množstvom ďalších technológií vrátane Chromia. Hovorca Microsoftu nám povedal, že táto technológia skutočne je na báze Electron Shell: VisualStudio kód je postavený predovšetkým pomocou štandardných webových technológií (HTML, CSS, JavaScript).

Odporúča: