Čo je kurzor v Oracle PL SQL?
Čo je kurzor v Oracle PL SQL?

Video: Čo je kurzor v Oracle PL SQL?

Video: Čo je kurzor v Oracle PL SQL?
Video: CURSORS IN PL/SQL WITH EXAMPLES | PL/SQL TUTORIAL 2024, Apríl
Anonim

PL / SQL - Kurzory . A kurzor je ukazovateľ na túto kontextovú oblasť. PL / SQL ovláda oblasť kontextu prostredníctvom a kurzor . A kurzor obsahuje riadky (jeden alebo viac) vrátených a SQL vyhlásenie. Sada riadkov kurzor hold sa označuje ako aktívna množina.

Čo je to kurzor v PL SQL?

PL / Kurzor SQL . Keď SQL výpis je spracovaný, Oracle vytvára pamäťovú oblasť známu ako kontextová oblasť. A kurzor obsahuje informácie o vybranom príkaze a riadkoch údajov, ku ktorým má prístup. A kurzor sa používa na označenie programu na načítanie a spracovanie riadkov vrátených serverom SQL vyhlásenie, jeden po druhom.

Okrem toho, čo je kurzor a typ kurzora? A kurzor je dočasná pracovná oblasť vytvorená v systémovej pamäti pri vykonaní príkazu SQL. A kurzor môže obsahovať viac ako jeden riadok, ale môže spracovať iba jeden riadok naraz. Sada riadkov kurzor drží sa nazýva aktívna množina. Existujú dva typy kurzorov v PL/SQL: Implicitné kurzory.

Týmto spôsobom, čo je kurzor v databáze Oracle?

Je jedným z jadier databázy programovacích konceptov, ktorý tvorí základnú jednotku vykonávania SQL príkazu. A kurzor je ukazovateľ, ktorý ukazuje na vopred pridelené pamäťové miesto v SGA. Oracle spája každý príkaz SELECT s a kurzor uchovávať informácie dotazu v tejto kontextovej oblasti.

Ako definujete kurzor?

Databáza kurzor je objekt, ktorý umožňuje prechod cez riadky výsledku nastaviť . Umožňuje vám spracovať jednotlivé riadky vrátené dotazom.

Odporúča: