Aké je využitie adafruitu?
Aké je využitie adafruitu?

Video: Aké je využitie adafruitu?

Video: Aké je využitie adafruitu?
Video: Что творит стакан воды с желчью. Мифы и реальность 2024, Apríl
Anonim

Adafruit .io je cloudová služba – to znamená, že ju prevádzkujeme za vás a vy ju nemusíte spravovať. Môžete sa k nemu pripojiť cez internet. Je určený predovšetkým na ukladanie a následné získavanie údajov, ale dokáže oveľa viac než len to!

Len tak, čo je to adafruit?

Adafruit Odvetvia. Adafruit Odvetvia je open-source hardvérová spoločnosť so sídlom v New Yorku. Založil ju Limor Fried v roku 2005. Spoločnosť navrhuje, vyrába a predáva množstvo elektronických produktov, elektronických komponentov, nástrojov a príslušenstva.

Podobne, čo znamená Arduino? Arduino sa vzťahuje na elektronickú platformu alebo dosku s otvoreným zdrojom a softvér použitý na jej programovanie. Arduino je navrhnutý tak, aby sprístupnil elektroniku umelcom, dizajnérom, nadšencom a všetkým, ktorí sa zaujímajú o vytváranie interaktívnych objektov alebo prostredí.

Podobne, čo je adafruit MQTT?

MQTT , alebo telemetrický transport frontu správ, je protokol pre komunikáciu zariadenia, ktorý Adafruit IO podporuje. js a Arduino, ktoré môžete použiť Adafruit IO klientske knižnice, pretože obsahujú podporu pre MQTT (pozrite si časť klientske knižnice).

Je adafruit kompatibilný s Arduino?

The Adafruit Metro je vývojová doska založená na ATmega328 (ako mnoho našich vlastných produktov). Keďže má rovnaký tvar a kód/štít- kompatibilné s Arduino Dizajn UNO R3, náš Adafruit Metro sa ľahko používa a je priateľské k hackerom a toto je dokonalá súprava pre začiatočníkov na učenie sa, ako používať Adafruit Metro!

Odporúča: