Aké sú rôzne pamäťové oblasti v JVM?
Aké sú rôzne pamäťové oblasti v JVM?

Video: Aké sú rôzne pamäťové oblasti v JVM?

Video: Aké sú rôzne pamäťové oblasti v JVM?
Video: Посейте эти цветы сразу в сад они будут цвести каждый год все лето 2024, Apríl
Anonim

The Pamäť v JVM sa delí na päť rôzne časti a to: Metóda oblasť : Metóda oblasť ukladá kód triedy: kód premenných a metód. Halda: V tomto sa vytvárajú objekty Java oblasť . Java Stack: Počas spustenia metód sú výsledky uložené v zásobníku Pamäť.

Aké sú potom rôzne pamäťové oblasti v JVM?

The Pamäť v JVM rozdelené na 5 rôzne diely:

Hromada. Stoh. Register počítadiel programov. Zásobník natívnych metód.

Koľko typov pamäťových oblastí prideľuje JVM?

  • Načítanie kódu.
  • Overenie kódu.
  • Vykonávanie kódu.
  • Používateľom poskytuje run-time prostredie.

Okrem vyššie uvedeného, čo je oblasť metódy v JVM? JVM má oblasť metódy spoločné pre všetky vlákna. Obsahuje prvky podľa triedy, ako sú konštantný fond, polia, metóda miestne údaje, metóda kód, kódy konštruktorov atď., ktoré sa používajú v triede a inicializácii objektov/rozhraní. Toto oblasť metódy sa vytvára počas JVM začiatok. Vo všeobecnosti je súčasťou Heap oblasť.

V súvislosti s tým, ktorá časť JVM pridelí pamäť programu Java?

The Java virtuálny stroj organizuje Pamäť je potrebné vykonať a program do niekoľkých dátových oblastí za behu. Pre každého JVM oblasť jednej metódy bude byť dostupný. Oblasť metódy bude byť vytvorený v čase JVM začiatok. Konštantné bazény a triedna vôľa byť uložené v oblasti metódy.

Čo je priestor Eden v pamäti JVM?

Zberač odpadu je automatický Pamäť systém riadenia, ktorý regeneruje hromada pamäte pre predmety. Eden Space : Bazén, z ktorého Pamäť je pôvodne pridelená väčšine objektov. Preživší Priestor : Bazén obsahujúci predmety, ktoré prežili zber odpadu Edenský priestor.

Odporúča: