Obsah:

Čo znamená štýl v HTML?
Čo znamená štýl v HTML?

Video: Čo znamená štýl v HTML?

Video: Čo znamená štýl v HTML?
Video: hello, HTML 2024, Smieť
Anonim

Definícia a použitie

< štýl > tag sa používa na definovanie štýl informácie pre an HTML dokument. Vo vnútri < štýl > prvok, ktorý určíte ako HTML prvky by sa mali vykresliť v prehliadači. Každý HTML dokument môže obsahovať viacero < štýl > značky.

Čo je teda štýl v HTML?

HTML | štýl atribút. Štýly v HTML sú v podstate pravidlá, ktoré popisujú, ako bude dokument prezentovaný v prehliadači. Štýl informácie môžu byť buď pripojené ako samostatný dokument alebo vložené do HTML dokument. Vonkajšie Štýl List: V tejto metóde sa prvok používa na ukazovanie na externý súbor CSS.

Niekto sa môže tiež opýtať, čo je vysvetlenie HTML? Hypertext Markup Language ( HTML ) je štandardný značkovací jazyk pre dokumenty určené na zobrazenie vo webovom prehliadači. HTML poskytuje prostriedky na vytváranie štruktúrovaných dokumentov označením štrukturálnej sémantiky pre text, ako sú nadpisy, odseky, zoznamy, odkazy, citácie a iné položky.

Tiež viete, ako môžem použiť štýl v HTML?

Zhrnutie kapitoly

  1. Pre vnorený štýl použite atribút HTML style.
  2. Element HTML použite na definovanie interného CSS.
  3. Element HTML použite na odkazovanie na externý súbor CSS.
  4. Na ukladanie a prvkov použite prvok HTML.
  5. Pre farby textu použite vlastnosť CSS color.

Čo je Hgroup?

Kód HTML < hgroup > tag sa používa na definovanie nadpisu HTML dokumentu alebo sekcie. Presnejšie povedané, používa sa na zoskupenie množiny

Odporúča: