Obsah:

Ako zapnem automatické aktualizácie pre Windows 10?
Ako zapnem automatické aktualizácie pre Windows 10?

Video: Ako zapnem automatické aktualizácie pre Windows 10?

Video: Ako zapnem automatické aktualizácie pre Windows 10?
Video: Ako zakázať automatické aktualizácie ovládačov v systéme Windows 10 2024, Marec
Anonim

Povolenie automatických aktualizácií v systéme Windows 10

  1. Potom prejdite na tlačidlo Štart nastavenie -> Aktualizovať & Zabezpečenie-> Aktualizácia systému Windows .
  2. Vyberte „Skontrolovať Aktualizácie “, ak chcete skontrolovať aktualizácie manuálne.
  3. Ďalej vyberte položku Rozšírené možnosti a potom v časti „Vybrať aktualizácie sú nainštalované“, vyberte Automaticky (odporúčané).

Ako teda zapnem automatické aktualizácie systému Windows?

Komu otočiť na automatické aktualizácie : Vyberte tlačidlo Štart. Typ Aktualizovať vo vyhľadávacom poli a vyberte aktualizácia systému Windows zo zoznamu výsledkov. Na ľavej table vyberte položku Zmeniť nastavenie a potom v časti Dôležité aktualizácie , vyberte Inštalovať aktualizuje automaticky (odporúčané).

Po druhé, ako zapnem službu Windows Update? Môžete to urobiť tak, že prejdete na štart a napíšete služby .msc vo vyhľadávacom poli. b) Ďalej stlačte Enter a Služby systému Windows zobrazí sa dialógové okno. Teraz prejdite nadol a uvidíte Služba Windows Update , kliknite naň pravým tlačidlom myši a vyberte možnosť Zastaviť.

Vzhľadom na to, ako povolím aktualizáciu systému Windows 10 v registri?

Kliknite na „Auto Aktualizovať ." Pravým tlačidlom myši kliknite na "NoAutoUpdate" na pravej table a potom vyberte "Upraviť" z kontextovej ponuky. Zmeniť hodnotu na "0" a potom kliknite na "OK". povoliť Windows Update.

Inštaluje systém Windows 10 aktualizácie automaticky?

Po dokončení krokov Windows 10 zastaví sťahovanie automaticky aktualizuje . Zatiaľ čo automatické aktualizácie zostane zakázaný, stále môžete sťahovať a Inštalácia záplaty ručne z Nastavenia > Aktualizovať a bezpečnosť > aktualizácia systému Windows a kliknutím na tlačidlo Skontrolovať aktualizácie tlačidlo.

Odporúča: