Ako nájdem nainštalované aktualizácie v systéme Windows 10?
Ako nájdem nainštalované aktualizácie v systéme Windows 10?

Video: Ako nájdem nainštalované aktualizácie v systéme Windows 10?

Video: Ako nájdem nainštalované aktualizácie v systéme Windows 10?
Video: ЛЮБОВЬ С ДОСТАВКОЙ НА ДОМ (2020). Романтическая комедия. Хит 2024, Apríl
Anonim

Kroky na kontrolu nainštalované aktualizácie v Windows 10 :

Krok 1: Otvorte Ovládací panel. Krok 2: Napíšte aktualizovať do vyhľadávacieho poľa vpravo hore a vyberte Zobraziť nainštalované aktualizácie z výsledku. Po týchto procedúrach môžete vrieť aktualizácie v súčasnosti nainštalovaný v počítači.

Podobne, ako zistím, ktoré aktualizácie systému Windows sú nainštalované?

Najprv otvorte Windows Aktualizovať okno, potom kliknite alebo klepnite na „ Nainštalované aktualizácie ". Alternatívou je otvoriť Ovládací panel, kliknúť alebo ťuknúť na "Programy -> Program a funkcie" a nakoniec stlačiť "Zobraziť" nainštalované aktualizácie ". V Nainštalované aktualizácie okno, všetky nainštalované aktualizácie sú rozdelené podľa kategórií.

Podobne, ako nainštalujete aktualizácie v systéme Windows 10? Ako stiahnuť a nainštalovať Windows 10 AnniversaryUpdate

  1. Otvorte ponuku Nastavenia a prejdite na Aktualizácia a zabezpečenie > Windows Update.
  2. Kliknutím na položku Skontrolovať aktualizácie vyzvete počítač, aby vyhľadal najnovšie aktualizácie. Aktualizácia sa stiahne a nainštaluje automaticky.
  3. Kliknutím na Reštartovať teraz reštartujete počítač a dokončíte proces inštalácie.

Okrem toho, ako získam najnovšiu verziu systému Windows 10?

Napriek tomu tu je návod, ako skontrolovať najnovšia verzia systému Windows 10 . Krok 1: Otvorte aplikáciu Nastavenia. Prejdite na položku Aktualizácia a zabezpečenie > Windows Aktualizovať stránku. Krok 2: Kliknutím na tlačidlo Skontrolovať aktualizácie skontrolujte, či sú pre váš počítač k dispozícii nejaké aktualizácie (kontroly všetkých typov aktualizácií).

Ako zapnem automatické aktualizácie pre Windows 10?

  1. Krok 1: Otvorte nastavenia služby Windows Update. Pomocou vyhľadávacieho panela systému Windows 10 v ľavom dolnom rohu vyhľadajte „Nastavenia služby Windows Update“a vyberte odkaz nastavení systému, ktorý sa zobrazí.
  2. Krok 2: Vyberte položku Automatické aktualizácie. V nastaveniach Windows Update vyberte "Rozšírené možnosti". Uistite sa, že v rozbaľovacej ponuke je vybratá možnosť Automaticky.

Odporúča: