Ovplyvňuje protokol konzoly výkon?
Ovplyvňuje protokol konzoly výkon?

Video: Ovplyvňuje protokol konzoly výkon?

Video: Ovplyvňuje protokol konzoly výkon?
Video: 🚀 RUTUBE и ТОЧКА. Разработка РУТУБА за 5 часов *БЕЗ ВОДЫ* [Next / React / Nest / PostgreSQL / Redux] 2024, Apríl
Anonim

Ale zopár konzoly . log 's by nemal mať žiadny viditeľný účinok. Použije sa funkcia ladenia konzoly . log () zníži počet programov výkon pretože to vyžaduje výpočtový čas.

Ak to vezmeme do úvahy, spomaľuje protokol konzoly výkon?

Áno, zníži rýchlosť, aj keď len zanedbateľne. Ale nepoužívajte ho, pretože je pre človeka príliš jednoduché prečítať si ho protokoly.

Aký je zmysel denníka konzoly? The konzoly . log () je funkcia v JavaScripte, ktorá sa používa na vytlačenie akéhokoľvek druhu premenných definovaných predtým v nej alebo na vytlačenie akejkoľvek správy, ktorú je potrebné zobraziť používateľovi.

Z tohto dôvodu spomaľuje protokol konzoly uzol?

Ako bolo uvedené vyššie, konzoly . log je asynchrónny a neblokuje, takže nie pomaly vašej aplikácie príliš veľa okrem jedného zaškrtnutia pre vyvolanie funkcie. Ale je dobrým zvykom použiť nejaký modul na otočenie protokoly určitej úrovne pri nasadení do produkcie namiesto používania konzoly.

Mal by sa pri výrobe používať protokol konzoly?

Áno. konzoly . log vyvolá výnimku v prehliadačoch, ktoré ju nepodporujú ( konzoly objekt sa nenájde). Vo všeobecnosti áno, nie je to skvelý nápad na odhalenie log správy vo vašom výroby kód.

Odporúča: