Na čo sa attunity používa?
Na čo sa attunity používa?

Video: Na čo sa attunity používa?

Video: Na čo sa attunity používa?
Video: Учим цвета Разноцветные яйца на ферме Miroshka Tv 2024, Smieť
Anonim

Jednoducho povedané, Naladenosť Replicate je vysokovýkonný softvér na replikáciu údajov, ktorý umožňuje organizáciám urýchliť a znížiť náklady na distribúciu, zdieľanie a zabezpečenie dostupnosti údajov na splnenie obchodných operácií a potrieb business intelligence.

Čo je to nástroj na naladenie?

Naladenosť Replicate® je popredný softvérový balík na replikáciu podnikových databáz, ktorý používateľom umožňuje urýchliť replikáciu databáz, veľké množstvo dát a streamovanie dát. Replikácia funguje naprieč širokou škálou databáz, dátových skladov a Hadoop a zároveň umožňuje bezproblémovú replikáciu cloudových dát.

Podobne, koľko stojí Attunity Replicate? Attunity Replicate Očakáva sa, že bude k dispozícii v novembri pre ceny v rozmedzí od 100 000 do 150 000 USD – približne polovica náklady konkurenčných produktov, hovorí Ankorion.

Podobne sa možno pýtať, ako funguje Attunity Replicate?

Attunity Replicate umožňuje používateľom definovať a automaticky aplikovať tieto zmeny na tabuľky a stĺpce. Attunity Replicate vykonáva podľa potreby transformácie dátových typov, vypočítava hodnoty vypočítaných polí a aplikuje zmeny ako jednu transakciu na cieľ.

Je attunity open source?

Apache Airflow. Prúdenie vzduchu je voľné a open source , licencovaný pod licenciou Apache 2.0.

Odporúča: