Čo je DBMS Mcq?
Čo je DBMS Mcq?

Video: Čo je DBMS Mcq?

Video: Čo je DBMS Mcq?
Video: Top 100 Database Management System MCQs 2024, Apríl
Anonim

Systém správy databáz MCQ ( DBMS ) je jedným z najviac bodovaných predmetov v súťažných skúškach. Tí, ktorí v ňom zabodujú, sú po zásluhe vyššie. Na pomoc študentom sme spustili novú sériu s názvom Počítačové povedomie pre súťažné skúšky.

Čo je to názor Mcq?

Táto sada SQL Server Otázky s viacerými možnosťami a odpovede ( MCQ ) zameraný na Názory “. Vysvetlenie: VYHLIADKA je virtuálna tabuľka, cez ktorú je možné vidieť selektívnu časť údajov z jednej alebo viacerých tabuliek. A vyhliadka neobsahujú vlastné údaje.

Okrem vyššie uvedeného, čo je DBMS? A správa databázy systém (DBMS) je softvérový balík určený na definovanie, manipuláciu, vyhľadávanie a správu údajov v databázy . DBMS vo všeobecnosti manipuluje s údajov sám, údajov formát, názvy polí, štruktúra záznamu a štruktúra súboru. Tiež definuje pravidlá na overenie a manipuláciu údajov.

Čo je to relačná databáza Mcq?

Táto sada Viacnásobný výber databázy Otázky a odpovede ( MCQ ) zameraný na Relačná databáza a Databáza Schéma“. Vysvetlenie: Polia sú stĺpcom vzťahu alebo tabuliek. Záznamy sú každý riadok vo vzťahu. Vysvetlenie: N-tice je jedna položka vzťahu s niekoľkými atribútmi, ktoré sú poliami.

Aká je úplná forma SQL Mcq?

Štruktúrovaný Dopytovací Jazyk

Odporúča: