Je Oracle DBA dobrá kariéra?
Je Oracle DBA dobrá kariéra?

Video: Je Oracle DBA dobrá kariéra?

Video: Je Oracle DBA dobrá kariéra?
Video: Oracle DBA Salary | How Much Does a Oracle DBA Make? 🔥 2024, Smieť
Anonim

Správa obrovských dát spoločnosti nie je vtip. DBA musí zachovať bezpečnosť, súkromie údajov, takže je a dobre výber začať svoj kariéra v Správa databázy a treba sa na to pripraviť Oracle DBA certifikácia. Ako rastúci dopyt po Oracle DBA.

Je v tejto súvislosti dopyt po Oracle DBA?

nájdeš Oracle DBA prakticky vo všetkých odvetviach ako všeobecne, každý podnik potrebuje nejakú formu správy databáz. Podľa Národného úradu pre štatistiku práce dopyt pre Oracle databázové pracovné miesta sa do roku 2026 zvýšia o 11 %.

Následne je otázkou, či sa dá Oracle DBA ľahko naučiť? Oracle je v podstate rovnaký ako SQL Server a každý iný relačný databázový systém. Je to relatívne ľahko sa naučiť - pokiaľ dobre ovládate Linux a SQL. Ak ste sa už naučili SQL Server, určite môžete naučiť sa Oracle databázy.

Je teda práca DBA stresujúca?

Dokonca aj Oracle DBA má to povedať v Oracle DBA a stres : Svet DBA je neuveriteľné stresujúce a v menších organizáciách je to ešte horšie. Ak máte len jeden DBA , vie, že len oni musia udržiavať databázu v prevádzke, inak firma prestane fungovať“

Je SQL DBA dobrá kariéra?

A DBA pozíciu v čs SQL je jeden z najlepší pozície v spoločnosti, keď sa naučíte databázy, ako aj cenné papiere, ktoré vyžaduje každá jednotlivá spoločnosť alebo vláda. AK máte radi databázovanie- MS Sql Server podľa môjho názoru by bol a skvelá kariéra výber!

Odporúča: